Як боротися з веснянками: народні засоби і космецевтика «Teoxane» для освітлення шкіри

Як боротися з веснянками: народні засоби і космецевтика «Teoxane» для освітлення шкіри
Іллюстрація
Як позбутися веснянок і інших пігментних плям за допомогою народних рецептів та професійної косметики «Teoxane».
Пігментні плями — це ділянки шкіри, колір яких темніший від її основного тону. Вони можуть з’явитися будь де, але частіше за все обирають ті зони, які не захищені одягом. Справитися з цією вадою досить складно, але можливо.

Веснянки (ластовиння) — це ніщо інше, як маленькі пігментні плямки. Вони подобаються далеко не всім, а дехто навіть вважає їх серйозною косметичною вадою. Отже, на ринку представлено безліч засобів (тональні, пудри і т.д.) для їх маскування. Але більш правильно не ховати ваду, а лікувати її!

Поява веснянок може провокуватися (і, частіше за все — так і є) надмірним прийняттям сонячних ванн. Крім того, цілий ряд захворювань статевої сфери і нестача вітаміну С також можуть привести до підвищеної «плямистості».

"Важка артилерія" проти будь-якої пігментації — це професійна косметика Teoxane. Розроблений швейцарською лабораторією протокол домашнього догляду за шкірою з пігментацією включає 5 засобів Теоксан, які дають приголомшливий ефект вже через 14 днів після початку застосування.

Крім цього, є прості правила, як не допустити пігментацію і кілька «бабусиних рецептів» як з нею боротися.

Як запобігти появі плям на шкірі

Навіть якщо вам пощастило, і у вас зовсім немає (або мало) сонячних плямок, все одно варто вжити деяких заходів безпеки.
  1. Завжди використовуйте креми з високим значенням УФ-фільтрів. І чим спекот ніша погода, тим вище має бути SPF!
  2. У період хвороби, коли вміст вітаміну C в організмі знижується, споживайте більше продуктів, багатих цим вітаміном. Серед «чемпіонів» по його вмісту можна назвати шипшину, червоний перець, яблука, зелень петрушки.
  3. Використовуйте засіб для вмивання з вітаміном С (або тонік).
професійна косметика Teoxane

Народні рецепти від ластовиння

  • Маска з кефіру. Нанесіть на все обличчя будь-які кисломолочні продукти і залиште їх на 15 хвилин, після чого змийте цю «маску» лимонним соком або липовим відваром. Повторюйте процедуру 1-2 рази на тиждень.
  • Часточка лимона. Для того, щоб освітлити шкіру, можна просто протирати лимоном уразливі ділянки. Однак, з чистими цитрусовими ніяк не можна переборщити, так як чутлива і суха шкіра може відгукнутися дуже неоднозначно.
Слід сказати, що деяким дівчатам веснянки підходять, вони роблять їх зовнішність більш грайливою. Однак, варто пам'ятати: якщо про світлу тонку шкіру не піклуватися, то їх число може рости, і існує вірогідність дуже неприємних наслідків для шкіри.
Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 Теоксан, Teoxane, косметика, пігментні плями, веснянки
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.