Які проблеми зі здоров'ям можуть вирішитись за допомогою ортопедичного матраца

Які проблеми зі здоров'ям можуть вирішитись за допомогою ортопедичного матраца
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
У статті розповімо, чому варто приділяти увагу облаштуванню спального місця, та яких проблем зі здоров'ям допоможе позбутися правильний матрац.

Кількість та якість проведеною уві сні часу впливає на наше самопочуття та стан здоров'я. Цей вплив може бути як позитивним, так і негативним. Тому дуже важливо грамотно підійти до вибору спального місяця. Найкращим чином себе зарекомендували якісні матраци від виробника Matroluxe. Вони виготовляються із першокласних матеріалів, забезпечують правильну підтримку хребта, максимальне розслаблення м'язів і комфортний сон. В даній статті ми розповімо, чому варто приділяти достатню увагу облаштуванню спального місця, а також яких проблем зі здоров'ям допоможе позбутися правильний спальний аксесуар.

В чому полягає користь від ортопедичного матраца

Якісний ортопедичний матрац здатний забезпечити оптимальну підтримку для хребта та суглобів. Вона досягається завдяки спеціально розробленій конструкції, яка розподіляє вагу тіла рівномірно і дає змогу хребту приймати природне положення під час відпочинку.

якісний сон

Ось кілька переваг використання таких аксесуарів:

  1. Підтримка хребта. Виріб допомагає підтримувати хребет у природному положенні під час сну, що може знизити ризик появи болю в спині та шиї.
  2. Поліпшення кровообігу. Спальна поверхня з ортопедичним ефектом розподіляє вагу тіла рівномірно, завдяки чому зменшується тиск на кровоносні судини та поліпшується кровообіг.
  3. Підтримка суглобів. Продукція допомагає знизити навантаження на суглоби, тим самим запобігає розвитку артриту та інших захворювань суглобів.
  4. Поліпшення якості сну. Завдяки тому, що ортопедичний матрац підтримує тіло в правильному положенні, поліпшується якість нічного відпочинку, зменшується ризик прокидання ночами та ранкова напруженість м'язів.
  5. Довговічність. Аксесуар може прослужити довше, ніж інша основа для сну, завдяки використанню міцних матеріалів і спеціальній конструкції.

Загалом, використання ортопедичного виробу допомагає знизити ризик розвитку хвороб хребта і суглобів, поліпшує якість сну та зменшує тривожність.

Які проблеми зі здоров'ям вирішує ортопедичний матрац

Спальні аксесуари з ортопедичним ефектом допомагають вирішити низку проблем зі здоров'ям, пов'язаних із поганою якістю відпочинку та неправильним положенням тіла. 

Яких захворювань можна позбутися за допомогою такого виробу: 

  • Біль у спині. Ортопедичні матраци забезпечують правильну підтримку хребта та допомагають зменшити біль у спині.
  • Хвороби суглобів. Виріб може знизити навантаження на суглоби, що призведе до зниження болю та запалення.
  • Безсоння. Правильно підібрана модель допоможе розв'язати проблему безсоння, оскільки забезпечуватиме правильне положення тіла під час сну, зменшить занепокоєння і стрес.
  • Алергії. Якісні товари виготовляються із гіпоалергенних матеріалів, тому не викликають алергію, не шкодять здоров'ю та довкіллю.
  • Ожиріння. Ортопедична продукція може допомогти знизити навантаження на суглоби та хребет, що є особливо корисним для людей із надмірною вагою.

Однак, важливо відзначити, що така продукція не є панацеєю та універсальним засобом від всіх хвороб. З будь-якою проблемою потрібно боротися комплексно. Перш за все треба звернутися до лікаря, щоб отримати професійну консультацію.

Як вибрати матрац який принесе користь здоров'ю

Для поліпшення стану здоров'я важливо вибрати відповідний матрац, який забезпечуватиме правильну підтримку та комфорт вночі. 

якісний ортопедичний матрац

Нижче перераховані деякі рекомендації для вибору:

  1. Жорсткість. Виберіть аксесуар, який підходить вашій спині за рівнем жорсткості. Якщо ви спите на боці, то поверхня має бути м'якшою, щоб забезпечити підтримку для плечей і стегон. Якщо на спині або животі, то жорсткішою, аби підтримувати спину в правильному положенні.
  2. Підтримка хребта. Хороший матрац повинен підтримувати спину в природному положенні, щоб знизити навантаження на м'язи та суглоби. Наприклад, при болях в нижній частині спини, необхідно обрати модель, яка забезпечує додаткову підтримку в цій ділянці. Або ж чудовим варіантом стане виріб із зонованою поверхнею.
  3. Матеріали. Різні матеріали можуть забезпечувати різні рівні комфорту й підтримки. Наприклад, піни з пам'яттю форми, латексні та пружинні моделі володіють підвищеними анатомічними властивостями, тому є гарним варіантом для людей з різними захворюваннями.
  4. Розмір. Розмір аксесуара має бути достатнім, щоб забезпечити комфортний простір для сну. Якщо ви спите разом із партнером, оберіть виріб у двоспальному розмірі шириною не менше, ніж 160 см.
  5. Перспектива. Виберіть матрац, який відповідатиме вашим потребам у найближчому майбутньому. Наприклад, якщо у вас є проблеми зі спиною, які можуть посилитися в майбутньому, найкращим варіантом буде модель із посиленою підтримкою.

Загалом, аксесуар має забезпечувати достатній комфорт та підтримку спини. Рекомендується також звернутися до фахівця, який може допомогти підібрати відповідний варіант для ваших потреб.

Де придбати якісний ортопедичний матрац

Якщо ви вирішили переобладнати спальне місце з урахуванням проблем зі здоров'ям, зверніться в інтернет-магазин «Матролюкс». В асортименті бренду представлені високоякісні вироби різного типу: пружинні, безпружинні, тонкі, каркасні та ін. Менеджери компанії люб'язно нададуть відповіді на всі ваші запитання та допоможуть вибрати відповідний варіант.

Доставка товарів здійснюється по всій Україні. Клієнти також можуть здійснити самовивіз з магазину в Києві та інших містах.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 3 ортопедичний матрац, матрац, сон
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.