Особливості вибору тактичного спорядження в магазині спортивного спорядження «Unisport»

Особливості вибору тактичного спорядження в магазині спортивного спорядження «Unisport»
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Всі вироби та предмети тактичного спорядження повинні відрізнятись від звичайних аналогів деякими факторами.

Поряд із військовими, правоохоронними органами та спецслужбами, тактичне спорядження в Україні має попит у населення. Ним активно користуються рибалки, туристи, мисливці, любителі страйкболу, а також представники деяких специфічних професій — спелеологи, геологи, будівельники та інше. Призначене для вирішення специфічних завдань таке спорядження характеризується міцністю, функціональністю, практичністю та тривалістю експлуатації.

Які властивості тактичного спорядження вважаються важливими?

Куртка тактична Kombat UK Venom JacketВсі вироби та предмети тактичного спорядження повинні відрізнятись від звичайних аналогів трьома факторами.

Якість матеріалів

Матеріал, з якого виготовлено таке спорядження, повинен характеризуватись підвищеною міцністю та цілим рядом спеціальних властивостей.

  1. Тактичний одяг повинен бути міцним, комфортним, вентильованим і, для деяких видів — непромокальним. Переважно, якщо за складом вона складається із суміші бавовняної основи та синтетики. Такими ж властивостями має характеризуватися тактичне взуття, головні убори, рукавички.
  2. Вироби спеціального призначення — тактичні окуляри, ремені, бронежилети, розвантаження, наколінники та ін.

Функціональні можливості

Як правило, будь-який виріб, що належить до категорії тактичного спорядження, є досить функціональним. Саме з цієї причини воно знайшло своє застосування і в житті звичайних людей, які використовуються охоронними службами підприємств та офісів, працівниками деяких промислових галузей.

Функціональність тактичного спорядження виявляється у тому, що вироби цієї категорії можуть використовуватися на вирішення різних специфічних завдань за умов різного рівня складності.

Практичність та надійність

До тактичного спорядження пред'являється ряд вимог, поряд із якими важливими є також практичність та надійність. Якщо говорити про тактичні штани та куртки, то вони повинні мати безліч кишень різної форми та об'єму. Обов'язковою є наявність різних ременів, лямок та інших пристроїв для фіксації необхідного обладнання та предметів першої необхідності — тактичні окуляри, ліхтар, монокуляр, аптечка, рація тощо.

Усі кишені та системи кріплень повинні забезпечувати якісну фіксацію предметів, щоб під час бойових завдань вони не випадали, не відстібалися самостійно та не губилися. Вибір тактичного спорядження має бути обдуманим, щоб не довелося носити на собі зайвий баласт.

Важливий також фактор «підгонки» спорядження, оскільки одяг, що незручно сидить, нехай навіть і тактичний, обмежуватиме людину в русі або просто заважатиме виконанню поставлених завдань.

Що належить до тактичного спорядження, де це можна купити?

Кожна одиниця тактичного спорядження має своє призначення і служить до виконання певних завдань, тому вибирати його слід, з потреб, а чи не можливостей. До тактичного спорядження відносять:

  1. Одяг (штани/куртки/термобілизна та ін.) — важливою характеристикою для більшості виробів вважається відсутність грубих швів, наявність кишень, ремінних/лямкових систем для фіксації предметів та маскуючого дизайну.
  2. Рюкзаки тактичні — це вироби, оснащені внутрішніми рамами, що ефективно розподіляють навантаження, або оснащені посиленими системами для перенесення та транспортування різного модульного обладнання та інших необхідних предметів.
  3. Взуття — до взуття пред'являються підвищені вимоги, оскільки воно впливає на швидкість та якість пересування. Погано вентильоване, що швидко промокає, важке, грубе, неякісно виготовлене і некомфортне взуття не тільки заважатиме, а й може спричинити пошкодження (мозолі, водянки, виразки) ніг людини.
  4. Тактичний годинник, рукавички та ремені — невід'ємна частина екіпірування військового:
    1. Рукавички зі спеціальними посиленими прокладками у точках максимального навантаження убережуть руки людини від можливих травм.
    2. Тактичні ремені безпеки, оснащені системою кріплень, служать для перенесення додаткового обладнання, вони набагато міцніші за звичайні моделі.
    3. Водонепроникний годинник з підвищеною точністю та функціоналом, здатним відстежувати біометричні дані людини, вкрай важливі в умовах підвищеної складності.
  5. Тактичні універсальні жилети за якістю повинні відповідати іншим предметам спорядження — оснащуватися безліччю кишень та кріплень, ефективно захищати грудну клітину людини від ушкоджень, у тому числі від кульових поранень (для деяких моделей).

Наколінники Kombat UK Spec-Ops Knee pads

Ви можете вигідно купити тактичне спорядження у Києві з доставкою по Україні в інтернет-магазині Unisport. Наш магазин пропонує вам зібрати свій комплект тактичного спорядження, а наші менеджери допоможуть вам правильно вибрати усі його складові для досягнення найкращого результату.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 1 тактичний одяг, тактичне спорядження
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.