Де зараз можна здати аналізи і перевіриться на коронавірус

Де зараз можна здати аналізи і перевіриться на коронавірус
Фото: из открытых источников
З урахуванням того, що вірус передається від людини повітряно-крапельним шляхом, ймовірність захворіти дуже висока у кожного.
Пандемія COVID-19, яка захлеснула світ в цьому році, показала, що навіть найбагатші країни світу не можуть бути повністю готові до подібних подій. Головна небезпека цього коронавируса полягає в швидкому поширенні і високій смертності. При цьому, на думку фахівців, більшість людей переносять це захворювання безсимптомно і тільки відносно невелика частина населення хворіє на тяжку форму цієї патології, що часто призводить до сумних наслідків.

Найважливішим елементом боротьби з поширенням захворювання є його своєчасне діагностування. Адже чим раніше людина почне отримувати лікування, тим більше шансів, що хвороба пройде в легкій формі. Сьогодні аналіз на коронавірус можуть здати всі бажаючі, це можна зробити мобільних пунктах, поліклініках, лікарнях і спеціальних лабораторіях. З урахуванням того, що вірус передається від людини повітряно-крапельним шляхом, ймовірність захворіти дуже висока у кожного. Тому потрібно знати де здати аналізи та періодично здавати аналізи і проходити тестування. Таким чином громадяни можуть не тільки вчасно дізнатися про захворювання але також своєчасно обмежити контакт зі своїми близькими людьми.

За яких симптомах варто робити аналіз на коронавірус

Аналіз на COVID-19 слід робити в обов'язковому порядку людям, у яких спостерігаються такі симптоми:
  • температура тіла дуже висока;
  • з'явився сухий і сильний кашель;
  • ніс закладено;
  • є задишка, аритмія, дихання прискорене;
  • дихати складно, болі в грудній клітці;
  • головні болі;
  • слабкість тіла і постійні болі суглобів;
  • з'явилося блювання і нудота, порушення в роботі шлунково-кишкового тракту;
  • кон'юнктивіт.
З урахуванням того, що в країні йде епідемія COVID-19, усі вище перераховані симптоми повинні стати приводом для здачі аналізів на коронавірус.
Де зараз можна здати аналізи і перевіриться на коронавірус

Де сьогодні можна здати аналізи

Сьогодні київська клініка ADONIS пропонує всім бажаючим можливість пройти тест і здати аналізи на коронавірус. Медичний центр застосовує різні методики перевірки пацієнта, починаючи з експрес тестів і закінчуючи ПЛР перевіркою. Це дозволяє фахівцям клінік зі 100% гарантією поставити людині точний діагноз на наявність в його організмі коронавируса. Пройти тестування громадяни можуть не тільки в центральній клініці, але також ще в шести філіях центру ADONIS. Слід звертатися до перевірених структурам, які проводять аналіз якісно і досить швидко.
Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 коронавірус, аналізи
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.