Доставка піци та суші в Тернополі від компанії «Sushi/pizza39»

Доставка піци та суші в Тернополі від компанії «Sushi/pizza39»
Ілюстрація
Доставка їжі — ідеальний варіант, коли немає сил чи бажання готувати, та несподівано завітали гості.

Такі страви як суші та піца вважаються найпопулярнішими у всьому світі. У тому числі їх люблять у Тернополі, мешканці міста регулярно відвідують заклади італійської та східної кухні, а також замовляють готові страви додому. Послуга доставки суші та піци в Тернополі дуже популярна. Замовити її можна в компанії «Sushi/pizza39» додому, на роботу в офіс або будь-яке інше місце. Перейти на сайт https://sushi-pizza39.com.ua — ідеальний варіант, коли немає сил чи бажання готувати, несподівано нагрянули гості, чи потрібно почастувати колег на день народження чи якесь інше свято.

Про компанію

Мережа закладів «Sushi/pizza39» працює у форматі винесення та доставка. Із самої назви не складно здогадатися, що спеціалізується вона переважно на стравах італійської та японської кухонь. Це:

  • різноманітні види піци як за оригінальними, так і авторськими рецептами;
  • суші;
  • роли.

Також в асортименті є салати, закуски, десерти, безалкогольні напої. Тому тут можна не лише замовити піцу у Тернополі, а й щось додаткове у вигляді напоїв, десертів тощо.

З повним асортиментом можна ознайомитись у каталозі на офіційному сайті компанії. Там є прайс-лист. Можна замовити не лише поштучно. Наприклад, якщо компанія велика, доступні до замовлення піца сети. Є комбо набори.

Регулярно влаштовуються різноманітні акції, знижкові дні. Наприклад, діє знижка в -39% на суші щопонеділка, а щовівторка -39% на піцу. Також можна заощадити на доставці, адже дія знижка в 10% на самовиніс.

Доставка піци та суші в Тернополі від компанії

Переваги «Sushi/pizza39»

Компанія не єдина в Тернополі, що пропонує подібні послуги. Вона в жодному разі не позиціонує себе як щось унікальне. Але якщо вивчити відгуки, рейтинги, можна самостійно дійти висновку про те, що це одна з найкращих мереж у місті, де справді пропонується великий вибір, прийнятні ціни, програма лояльності.

Сама доставка суші, піци та інших страв здійснюється максимально швидко та одразу після того, як їх приготували. Жодних напівфабрикатів і приготовлених про запас страв немає.

Всі продукти свіжі, натуральні, закуповуються у надійних та перевірених постачальників. Програма лояльності дозволяє постійним клієнтам отримувати дуже гарні знижки та ще вигідніші пропозиції на подальші замовлення.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.0 из 5 // 1 суші, піцца, доставка
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.