Драбини-стрем'янки: види та особливості

Драбини-стрем'янки: види та особливості
Фото: из открытых источников
Для проведення будь-яких ремонтних робіт знадобиться драбина-стрем'янка.

Для того щоб проводити певні ремонтні роботи на певній висоті, потрібно скористатися різноманітними підручними предметами та інструментами. І досить часто для цього використовують драбини-стремянки, купуючи їх, наприклад, в інтернет-магазині провідного виробника висотного обладнання «VIRASTAR».

Конструктивні особливості драбини

Найчастіше драбини-стрем’янки включають два або три блоки з певною кількістю сходинок (в середньому їх 8, але може бути більше чи менше). Для того щоб забезпечити надійну фіксацію тієї секції, яка висувається, використовуються засувки або гаки. Додатково місця для з'єднання обробляються пластиком чи іншими захисними компонентами.

Для того щоб виключити ковзання, щаблі роблять ребристими або додатково обробляють їх накладками з пластику або з гуми.

Які види стрем’янок існують?

Щоб зробити вибір на користь відповідної моделі драбини-стрем’янки, варто визначитися з деякими параметрами.

Драбини розділені на кілька видів за формою, а також за конструкцією. Вони можуть мати додаткову горизонтальну платформу. Існують драбини-трансформери класичні або з телескопічними блоками.

Драбини-стрем'янки: види та особливості

Класифікація за матеріалом

Для виготовлення драбини-стрем’янки можуть бути використані такі матеріали:

  • Деревина. Подібні конструкції застосовуються лише у приміщеннях, для побутового використання. Вони погано переносять контакт із вологою, а також витримують лише невелике навантаження.
  • Сталь. Відмінна особливість даної конструкції – підвищений рівень міцності, стійкості. Більшість сучасних моделей відрізняються невеликою вагою, що полегшує процес переміщення.
  • Алюміній. Вага подібних драбин невелика, що на порядок спрощує процес переміщення. Досить часто подібні вироби застосовують на виробництві чи будівельних майданчиках.

До окремої категорії входять і комбіновані моделі. Вони можуть виготовлятися із кількох видів сировини. Що ж до їх терміну експлуатації, він залежить від цього, які матеріали застосовуються виготовлення.

Для того щоб вибрати та придбати високоякісні драбини-стрем’янки, варто відповідально підходити до процесу. Орієнтуватися потрібно на те, в яких умовах застосовується обрана модель, наскільки часто вона буде експлуатуватися. Якщо вибрати потрібну драбину людина самостійно не може, то варто звернутися до компанії «VIRASTAR». Її співробітники допоможуть із вибором оптимального варіанту для конкретних потреб та нададуть всю необхідну допомогу.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 8 драбина-стрем'янка
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.