Душові піддони зі штучного каменю

Душові піддони зі штучного каменю
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Багатьох замовників турбує питання матеріалу, з якого буде виповнений піддон, адже він повинен бути міцним та стійким до подряпин.

Український виробник Miraggio працює вже понад 10 років. Він спеціалізується на сантехніці з литого мармуру. Вироби поєднують у собі якісні матеріали, сучасні технології та роботу професійних дизайнерів. Компанія має великий асортимент моделей на будь-який смак. Кожен клієнт має можливість створити свій неповторний дизайн ванної кімнати. Багатьох замовників турбує питання матеріалу, з якого буде виповнений піддон, адже він повинен бути міцним, стійким до подряпин. 

Види та форми піддонів

Найкращим рішенням стане піддон для душу зі штучного каменю. Є два варіанти вибору.

  1. Литий мармур. Матеріал характеризується високим рівнем надійності та міцності. Відгуки клієнтів дозволяють зробити висновок, що таке покриття менш схильне до забруднень. Мармуровий піддон майже неможливо випадково подряпати. Приємністю стане те, що поверхня залишається теплою, тому більш не треба набиратися хоробрості, щоб ступити на холодний піддон. Не потребує спеціального догляду. Можна мити звичайними неабразивними мийними засобами для сантехніки.
  2. Кварцевий пісок. Також належить до штучних матеріалів. Заслуговує на увагу завдяки довговічності, стильному вигляду, гладкій, приємній на дотик поверхні, на якій не розмножуються небезпечні бактерії.

Колекція душових піддонів включає різні форми – квадратні, прямокутні та кутові, що дозволяє поставити кабінку в обраному місці кімнати. Що стосується розмірів, то довжина є від 446 мм до 900 мм. Ширина – від 750 мм до 900 мм.

Піддони вироблені в трьох кольорах: білому, сірому, чорному, щоб не обмежувати клієнта в можливості обрати модель «під стиль» усього санвузла.

Як обрати душовий піддон

душовий піддон зі штучного каменю

Необхідно завчасно мати план розміщення комунікацій, меблів та предметів сантехніки. Заміряйте місце, яке ви обрали для душової кабінки. Тепер можна обрати розмір піддону.

Найбільш популярними є квадратні моделі: 

  • 80Х80;
  • 90Х90;
  • 100Х100.

Для невеличкого приміщення більш практичними є круглі варіанти. Вони достатньо ергономічні та комфортні. Компактність та лаконічність кожного піддону дозволяють організувати повноцінну ванну кімнату за будь-яких умов. 

Компанія Miraggio пропонує чудові моделі зі штучного каменю, які, на відміну від традиційних акрилових чи чавунних, мають безліч переваг. Фірма надає 10 років гарантії на свої вироби. Переглянути продукцію наживо можна у фірмовому шоурумі в Дніпрі. Також є представництва у всіх областях країни. Якщо ви хочете замовити товар онлайн, то консультанти допоможуть вам з вибором та дадуть відповіді на всі запитання.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.8 из 5 // 4 душовий піддон
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.