Епіляція та пілінг: корисні процедури для кожної жінки

Епіляція та пілінг: корисні процедури для кожної жінки
Фото: из открытых источников
І пілінг, і епіляцію вам варто робити систематично — це дозволить завжди виглядати приголомшливо та доглянуто.

Кожна жінка, яка хоче бути красивою та доглянутою, щонайменше раз на місяць відвідує косметологічний салон, де їй роблять пілінг обличчя та епіляцію. При цьому, записуватися на процедури важливо лише в перевірені салони, особливо у випадку з чищенням обличчя. І пілінг Львів, і епіляцію вам сьогодні можуть зробити фахівці косметології Si, де пропонуються різноманітні процедури, ефект від яких ви побачите в короткі терміни.

Пілінг обличчя: особливості процедури

Якщо говорити про найефективніші процедури для того, щоб покращити стан шкіри, то пілінг точно буде в топі, адже після нього шкіра набуває гладкості, сяйва, а також стає більш пружною. У професійній косметології розрізняють поверхневий, середній та глибокий пілінг, для кожного випадку вибирається варіант залежно від стану шкіри.

Існує також класифікація пілінгів, залежно від того, який вид впливу використовується. Таким чином, пілінги поділяються на механічні, хімічні та лазерні.

Така процедура дозволяє суттєво покращити тонус шкіри, бореться з пігментними плямами та сприяє оновленню, а значить, і омолодженню завдяки тому, що вироблення колагену стає більш інтенсивним.

Що потрібно знати про лазерну епіляцію

Епіляція та пілінг – корисні процедури для кожної жінки

Небажаний волосяний покрив докучає багатьом представницям прекрасної статі. Для того, щоб його позбутися, варто записатися, наприклад, через сайт https://si.lviv.ua/services/laser-hair-removal/ на лазерну епіляцію. Вона дасть чудовий результат у вигляді гладкої шкіри, причому надовго. На сьогоднішній день для того, щоб позбутися небажаної рослинності, використовуються лазери кількох видів:

  • олександритовий — з ним процедура стає безболісною та безпечною, а також ефективною, але з товстим і темним волоссям він практично не справляється;
  • діодний — не зможе видалити сиве волосся, але легко справляється зі світлим. Крім того, що процедура відрізняється ефективністю та проходить досить швидко, у неї є ще один важливий плюс — шкіра додатково омолоджується;
  • неодимовий — паралельно з видаленням волосся бореться з пігментними плямами та куперозом.

Також великою популярністю користується процедура елос-епіляції, в якій скомбіновано електричну та лазерну дію. Вона комфортна та безболісна, а також забезпечує довготривалий результат. Однак ця процедура епіляції є найдорожчою з усіх, що варто врахувати.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 5 догляд, епіляція, пілінг
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.