Family Jewelry: чоловічі срібні прикраси

Family Jewelry: чоловічі срібні прикраси
Фото: из открытых источников
Ланцюжок на шиї не тільки підкреслює мужність чоловіка, а й надає вигляду індивідуальності, а хрестик стане оберігом.

Срібні ланцюжки з хрестиком – це вишуканий аксесуар, який додасть завершеності будь-якому образу. Універсальність та стиль срібних чоловічих комплектів завжди мають стабільний попит. Ланцюжок на шиї не тільки підкреслює мужність чоловіка, а й надає вигляду індивідуальності. Масивний хрестик, такий популярний, стає не лише прикрасою, а й персональним оберігом. Також у тренді срібні ладанки – підвіски у вигляді маленьких іконок зі святими. Ювелірна крамниця family-jewelry пропонує у великому асортименті срібні прикраси для чоловіків, які стануть ідеальним подарунком.

Основні види плетіння срібних ланцюжків

Перш ніж купувати, необхідно визначитися з типом плетіння. Основними видами плетіння є: 

  • плетіння Бісмарк. Це поширене плетіння, яке застосовується для чоловічих і жіночих ланцюжків. 2-4 ряди ланок з'єднані, забезпечуючи міцність та стійкість до пошкоджень. Різні варіації з'єднання ланок дозволяють вибрати оптимальний варіант;
  • плетіння Струмок. Це ланцюжок з ланок однакового розміру, що створюють плавний перехід один в одного. Елегантний вигляд, міцність та зносостійкість. Може бути виконано у різних варіаціях з одним, подвійним або потрійним плетенням;
  • якірне плетіння. Це об'ємне плетіння з овальних ланок, розміщених перпендикулярно і що знаходяться у двох різних площинах. Універсально підходить для будь-яких підвісок.

Як вибрати чоловічий ланцюжок з хрестиком?

При виборі такої прикраси слід звернути увагу на такі показники: 

  • розмір;
  • матеріал;
  • підвіска.

Family Jewelry: чоловічі срібні прикраси

Срібні ланцюжки з хрестиками зі срібла слід вибирати відповідно до стилю та уподобань за розміром. Масивні або тонші варіанти доступні для різноманітності образів.

Переконайтеся, що ланцюжок виготовлений із високоякісного срібла. Family Jewelry пропонує гарантію на свої прикраси. Якщо ви вибрали хрестик, переконайтеся, що він відповідає власному стилю і має особливе значення.

Великий асортимент у магазині Family Jewelry

Щоб вибрати ідеальний чоловічий срібний ланцюжок із хрестиком, необхідно відвідати магазин Family Jewelry. Тут представлений величезний асортимент срібних прикрас від українських виробників. Family Jewelry гарантує високу якість виробів, доступні ціни та приємні бонуси при покупці. Всі вироби виготовлені з високоякісного срібла. При замовленні прикрас з сайту кожен клієнт отримує в подарунок стильний сувенірний мішечок на зав'язках, що додає особливий шарм при отриманні замовлення.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 3 чоловічий ланцюжок з хрестиком, чоловічі срібні прикраси
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.