Як вибрати принт для футболки

Як вибрати принт для футболки
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Для того, щоб футболка вийшла яскравою, необхідно продумати, який малюнок нанести на неї та з якою ціллю виконується напис чи малюнок.

Для того, щоб швидко і легко урізноманітнити свій гардероб, існує чудовий спосіб — принт на футболках. Малюнок на футболці, на будь-який смак, допоможе зробити стиль власника унікальним і виділятись серед інших. А головне, така річ зручна і комфортна, підійде для повсякденного носіння і для окремих подій (сімейне свято, вагітність, заняття спортом) 

Сучасні технології нанесення принта

Серед декількох технологій нанесення малюнку на одяг найсучаснішим методом вважається DTF друк, за допомогою якого нанесення зображення здійснюється шляхом безконтурного термічного перенесення. Через спеціальний принтер малюнок переноситься спочатку на плівку, потім цей відбиток посипають спеціальним клеєм. Далі малюнок полімеризується при температурі 150 градусів і отриману наклейку переносять на футболку (сумку, подушку та ін.) і приклеюють за допомогою термопресу.

Також існують такі методи:

  • цифровий друк;
  • комп’ютерна вишивка;
  • шовкографія.

За допомогою цифрового друку малюнок наноситься безпосередньо на виріб.

принт на футболках

Для комп’ютерної вишивки використовують спеціально запрограмовану вишивальну машину. Частіше всього використовується для виготовлення шевронів або різноманітних емблем.

Для шовкографії використовують трафарети (один колір — один трафарет). Частіше цю технологію використовують для виготовлення логотипів. 

Який принт вибрати

Для того, щоб футболка вийшла яскравою, необхідно продумати, який малюнок нанести на неї та з якою ціллю виконується напис чи малюнок. Якщо футболка обирається для спортивних змагань між підприємствами, то логотип фірми можна нанести невеликий. Якщо ж для повсякденного носіння, можна обрати мотивуючий напис, або патріотичний малюнок.

Для сімейного свята, яке буде проходити на природі, цікавою ідеєю є футболки з фотографіями родини. Також часто використовують футболку з принтом (улюблений гурт, фільм, рядок із пісні) для подарунка кращому другу.

На дитячі футболки часто наносять малюнки улюблених героїв з мультфільмів,  комп’ютерних ігор і спортсменів. Підлітки обирають фотографії улюблених акторів, співаків, гуртів і, звичайно, блогерів. 

При виборі принта необхідно звернути увагу і на місце його розташування, і на колір футболки. За допомогою темних кольорів можна приховати деякі недоліки фігури. 

Наносити принт частіше рекомендують спереду і по центру. Якщо це невеликий логотип,  тоді зручніше нанести його спереду збоку, або все популярніше стає нанесення невеликих малюнків на рукавах. Це додає особливого стилю та унікальності власнику.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 6 Принт, DTF друк, футболка, принт для футболки
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.