Який скейтборд обрати для дитини?

Який скейтборд обрати для дитини?
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Дитині пора спробувати катання на скейтборді? Тоді перед вами стоїть випробування — вибрати модель, адаптовану до віку та можливостей дитини.

Ваша дитина хоче почати свою пригоду з навчання катанню на скейтборді?

Це вражаючий вид спорту, який також вимагає багато терпіння. Тому, щоб ваша дитина не відмовлявся від тренувань, купіть їй відповідний скейтборд. Отже, на що звернути увагу при покупці скейта? Будь ласка, прочитайте поради від магазину Flash Skate, ознайомитись з асортиментом скейтів можете за посиланням — flash-skate.com.ua.

Як ви думаєте, вашій дитині давно пора спробувати себе в катанні на скейтборді?

Тоді перед вами стоїть велике випробування — вибрати правильну модель, адаптовану до віку та можливостей вашої дитини. Ви не знаєте, який скейтборд буде кращим вибором для 4-річної дитини, а який для трохи старшої дитини? У нашій сьогоднішній статті ви знайдете масу практичних порад!

Який скейтборд для дитини 4 і 5 років?

скейтборд для дитиниВашій дитині 4 чи 5 років і ви хочете подарувати їй перший скейтборд? Тому не забувайте вибирати модель, яка відповідатиме здібностям вашої дитини та буде максимально адаптована до неї.

Найкращий скейтборд — це той, який не викличе серйозних проблем у використанні. Варто пам'ятати, що навчитися кататися на скейтборді — справа не найлегша, але правильно підібрана модель спорядження може значно полегшити весь процес.

Щоб це було так, скейтборд має бути ідеального розміру — підігнаного під зріст і вагу маленького скейтера. Він не може бути занадто масивним — інакше малюкові буде важко його носити. Він не повинен бути занадто довгим, так як маневрувати ним буде досить проблематично.

Отже, який скейтборд найкращий для 4- або 5-річної дитини?  Ширина якого відповідатиме розміру взуття вашої дитини. Для 23-28 розмірів взуття цей параметр повинен складати 6,5-6,825 дюймів, для 28-24 розмірів це ширина 7-7,25 дюймів.

Шукаючи скейтборд для маленької дитини, ви повинні переконатися, що він виготовлений з абсолютно безпечних, сертифікованих матеріалів і має м'які колеса діаметром приблизно 60 мм. Він також повинен бути оснащений якісними підшипниками.

Який скейтборд краще для дитини 7 і 8 років?

дитячий скейт

Якщо ваша дитина вже вперше зіткнулася зі скейтбордом і ви шукаєте ідеальну модель для 7- або 8-річної дитини, у вас є кілька варіантів на вибір. Вам обов'язково потрібно ще звернути увагу на деякі важливі моменти, наприклад розмір коліс. Вони повинні бути досить великими, адже чим вони більші, тим легше утримувати рівновагу, що дуже важливо при катанні на скейтборді.

Одним із типів скейтборду, який є чудовим вибором для вашої 7- або 8-річної дитини, пенні борд, це маленька модель. Його форма чимось нагадує рибу, що і дає йому назву. Має великі досить м'які колеса, які добре зчепляться з поверхнею. Добре справляється з нерівностями дороги, роблячи їх практично непомітними.

Це хороший вибір для катання по місту — ваша дитина може використовувати це спорядження для поїздок до школи і назад. Невеликий розмір і невелика вага дозволяють легко помістити скейтборд в шкільний рюкзак.

Навчання катанню на скейтборді — це чудовий спосіб провести вільний час. Купуючи скейтборд для дитини 5 років, зверніть особливу увагу на його розмір, діаметр коліс, матеріали, з яких виготовлений скейтборд, чи є у нього всі сертифікати. І пам'ятайте, що для дитини-початківця найкраще підійдуть пенні борди або класичні скейтборди.

Шукаєте модель, яка ідеально підійде вашій дитині? Тоді запрошуємо ознайомитись з асортиментом нашого магазину — ви неодмінно знайдете скейтборд, який підкорить серце вашої дитини, незалежно від віку!

Купуєте скейтборд для своєї дитини? Не забувайте про додаткове обладнання, яке забезпечить його безпеку Якщо ваша дитина починає вчитися кататися на скейтборді, обов'язково забезпечте йому додаткову безпеку. Необхідно буде придбати шолом і протектори — на коліна і лікті. Навіть при повільній їзді на самому початку така екіпіровка необхідна!

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.8 из 5 // 10 дитячий скейт, скейт, скейтборд
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.