Місто-курорт Трускавець: чим воно привабливе?

Місто-курорт Трускавець: чим воно привабливе?
Фото: из открытых источников
Сьогодні у Трускавець активно приїжджають туристи з різних куточків України та з інших держав. Що ж робить цей курорт таким привабливим для них?
Протягом останніх двадцяти років місто-курорт Трускавець кардинально змінилося у кращу сторону. І саме тому сюди активно приїжджають туристи з різних куточків України та з інших держав. Чому вони роблять саме такий вибір?

1. Відмінне місце розташування

Трускавець - це місто, яке має унікальне місце розташування. І саме тому тут не тільки влітку, але й в зимовий період помірний і м'який клімат. Оскільки Трускавець розташовується в передгір'ї, тут завжди свіже і чарівне повітря.

2. Наявність мінеральних вод

На території Трускавця розташовується кілька підземних, а також наземних джерел мінеральних вод. Наприклад, тут можна спробувати воду «Нафтуся», яка не має собі аналогів у всьому світі. Все тому, що до складу такої води входять особливі органічні речовини, а також мінерали.

Споживання мінеральної води з Трускавця корисне, оскільки:
  • З її допомогою можна виводити з нирок дрібний пісок.
  • За допомогою такої води можна оптимізувати роботу шлунково-кишкового тракту.
  • За допомогою спеціальних мінеральних компонентів нормалізується і обмін речовин.
Ще одна популярна мінеральна вода - це «Юзя». Як правило, така вода застосовується в процесі проведення гідромасажу. За допомогою спеціальних речовин, які входять до складу води, поліпшується стан шкірного покриву, а також м'язів.

3. Наявність санаторіїв

Відвідуючи Трускавець, можна отримати доступ до величезної кількості санаторіїв. Так, на даний момент чисельність санаторіїв досягає 25. Все санаторії оснащені високоякісним обладнанням, а також наявністю кваліфікованих фахівців, які можуть надати активну допомогу в лікуванні. У різних санаторіїв різна спеціалізація. Наприклад, санаторій Молдова в Трускавці спеціалізується на лікуванні органів травлення і опорно-рухового апарату, а також проводить унікальні сеанси спелеотерапії.

4. Озокерит

За допомогою даного гірського воску проводять спеціальні процедури, за допомогою яких лікують опорно-руховий апарат або ж певні захворювання шкіри.

5. Різноманітні музеї

Так, на території Трускавця є кілька унікальних музеїв. Наприклад, є музей досить популярного художника Михайла Біласа, одна з робіт якого варта, приблизно, 50 000 доларів.

6. Бричка

Саме в Трускавці можна покататися на такому унікальному транспорті, як бричка. Віддаючи перевагу катанню на даному виді транспорту, можна подивитися всі визначні пам'ятки, які є в місті.

Крім цього, можна помилуватися цікавими місцями, красивими пейзажами, адже природа у Трускавці просто вражає.
Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 Трускавець, Відпочинок
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.