Рідкі шпалери Екобарви: особливості продукції та її переваги

Рідкі шпалери Екобарви: особливості продукції та її переваги
Фото: из открытых источников
Перед тим як приступити до нанесення декоративного матеріалу, слід провести очищення стін або перегородок від старих оздоблювальних шарів.

Відносно молодий та бюджетний бренд Ecofarbi надає можливість купівлі матеріалу, який за характеристиками нагадує декоративну штукатурку. Багато хто намагається купити від бренду Екобарви рідкі шпалери, оскільки вони мають унікальні характеристики.

Основні переваги

Серед численних переваг, які мають рідкі шпалери, можна виділити кілька ключових:

  • Щоб наносити такі склади, майстри залучати необов'язково. Усі дії можна зробити власними силами.
  • Якщо на поверхні утворюються подряпини або інші пошкодження, то можна ліквідувати їх досить легко. Щоб це зробити, потрібно підготувати воду та шпатель із пластику.
  • За допомогою декоративного матеріалу можна не тільки перетворити приміщення, а й підвищити рівень звукової та теплової ізоляції.
  • Найголовніша перевага полягає в тому, що рідкі шпалери вважаються екологічно чистим продуктом. Тому експлуатувати цей матеріал можна за різноманітних умов.
  • Чисельність відтінків, що надходять продаж, досить велика. Це дає можливість у кожному випадку зробити відповідний вибір.

Як правильно підготувати стіни до нанесення шпалер?

Перед тим як приступити до нанесення декоративного матеріалу, слід провести очищення стін або перегородок від старих оздоблювальних шарів. Додатково стіну потрібно покрити новим шаром штукатурки.

Якщо на поверхні присутні тріщини, їх слід замазати відразу ж. Для того щоб наносити декоративний матеріал на деревину або плити, потрібно використовувати спеціальну пентафталеву емаль. З її допомогою можна значно підвищити рівень адгезії.

Ще один важливий момент – це обробка стін гідрофобізаторами. Відрізняється цей вид ґрунтовки тим, що до складу входить кварцовий пісок. Якщо виникає потреба, то наносити ґрунтовку можна кількома шарами.

Рідкі шпалери Екобарви: особливості продукції та її переваги

Особливості підготовки та нанесення суміші

Рідкі шпалери, що надходять на продаж, готувати нескладно. Для цього необхідно підготувати ємність, в яку потрібно налити теплу воду. Далі спочатку додаються клейові компоненти, а потім декоративні і целюлозні. Перемішувати суміш фахівці рекомендують протягом 10 хвилин.

Рідкі шпалери наносять лише вручну. Для цього знадобиться тертка з пластику або інший інструмент зі схожими характеристиками. Починати роботу потрібно з одного з кутів, поступово просуваючись до другого. При цьому важливо враховувати, що суміш слід використовувати протягом п'яти днів із моменту приготування.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 рідкі шпалери, стіни, Матеріали
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.