Садова гойдалка: як обрати та де купити

Садова гойдалка: як обрати та де купити
Фото: из открытых источников
При виборі садових гойдалок слід звернути увагу на важливі характеристики.

Садова гойдалка — це чудове місце, де можна спокійно посидіти, насолодитися заміським спокоєм, тишею, почитати книжку або подрімати. Вибрати їх під себе на сайті firednepr.com нескладно, головне — знати, на що звертати увагу.

Матеріал виготовлення як головний критерій вибору

Каркаси конструкцій виконуються з різних матеріалів:

  1. Пластик. Бюджетне та просте рішення. Такі гойдалки легко перевозити. Вони не бояться вологи, біологічних факторів. Однак не витримують низьких температур, можуть тріснути. Тому в холодну пору року їх зазвичай прибирають.
  2. Деревина. Більш універсальний варіант, який добре почувається на вулиці цілий рік. При правильній обробці захисними, лакофарбовими складами служитиме десятиліттями. Виглядає елегантно, проте поступається за міцністю металевим конкурентам.
  3. Метал. Найбільш міцний варіант. Завдяки йому конструкція виходить стійкою, добре переносить підвищені навантаження. Однак метал теж потрібно обробляти час від часу, щоб запобігти корозії. Щоб прикрасити виріб, можна використовувати ковані елементи. Тримісні садові гойдалки здатні витримувати навантаження до 320 кг. Однак чим товстіші опори, тим більше важить сама конструкція і її складніше рухати по ділянці.

Характеристики гойдалок: кілька моментів

При виборі садових гойдалок слід звернути увагу на важливі характеристики:

  • Тип каркаса — зварний витримує навантаження до 700 кг та вважається найбільш оптимальним. Розбірна конструкція м'якша, її зазвичай вибирають для дітей.
  • Форма — найбільш стійкими вважаються А-подібні гойдалки з широко розставленою основою. Якщо потрібна модель з козирком, краще вибрати Ж-подібну конструкцію.

Садова гойдалка: як обрати та де купити

  • Кількість місць — двомісні гойдалки вважаються одними з найбільш ходових, але для великої родини краще вибрати моделі на трьох і більше людей. Цей параметр вказується в описах.
  • Додаткові критерії — наявність козирка, москітної сітки, спинки з підлокітниками. Якщо планується купити модель підвищеної комфортності, варто звернути увагу гойдалки зі спинкою, що відкидається.

Матрац гойдалки безпосередньо впливає на комфорт. Тут вже потрібно виходити із власних уподобань. Якщо хочеться, щоб на дачі був диван, що «хитається», то варто брати матрац завтовшки від понад 80 сантиметрів. Такий м'який елемент не дозволить сидіння провисати й дозволить прийняти правильне анатомічне положення. Купувати гойдалку сьогодні найкраще в інтернет-магазині, де можна вибрати практично будь-яку модель.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 2 сад, меблі, садова гойдалка
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.