Шприцеві інфузійні насоси та приліжкові монітори пацієнта: навіщо потрібні

Шприцеві інфузійні насоси та приліжкові монітори пацієнта: навіщо потрібні
Фото: из открытых источников
Приліжкові монітори та інфузійні шприци - необхідне обладнання, яке має свої особливості.

Сучасні клініки потребують чималої кількості технічного оснащення. До їх числа належить таке обладнання як приліжкові монітори та інфузійні шприци. Вони мають свої особливості.

Приліжкові монітори: чому важливі та навіщо потрібні

Подібне обладнання являє собою пристрій, необхідний для вимірювання, а також відображення життєво важливих показників (пульсу, частоти дихання, кров'яного тиску, насичення киснем, температуру, ЕКГ), що свідчать про стан здоров'я людини. Сьогодні можна на сторінці https://market.itmed.org/ua/catalog/sistemy_monitoringa_sostoyaniya_patsienta/ купити приліжкові монітори пацієнта різних видів:

  1. Універсальні. З їхньою допомогою можна контролювати цілу низку показників одночасно. Нерідко подібними пристроями обладнуються операційні, а також відділення інтенсивної терапії.
  2. Монітори ЕКГ. Ці моделі призначені для відображення електрокардіограми пацієнта. Найчастіше ними оснащуються тільки кардіологічні відділення.
  3. Пульсоксиметри. Ці агрегати здатні вимірювати не тільки пульс, а й рівень насичення киснем. Вони є компактними і портативними. Зазвичай застосовуються під час вибіркової медичної перевірки пацієнтів, які страждають на респіраторні захворювання. Також нерідко використовуються в домашніх умовах.
  4. Фетальні монітори. Цей тип обладнання націлений на здійснення контролю частоти серцевих скорочень плода і матки пацієнтки. Його застосовують у пологових та акушерських відділеннях медичних установ.
  5. Капнографічні монітори. З їхньою допомогою в диханні пацієнта можна визначити рівень СО2 (вуглекислого газу). Вони задіюються у відділеннях невідкладної допомоги, а також під час проведення анестезії.

Під час вибору приліжкових моніторів слід виходити з поставлених завдань. Необхідно переконатися, що функціонал конкретної моделі монітора може вимірювати та відображати необхідні показники.

Також рекомендується віддавати перевагу апаратам із максимально простим інтерфейсом, щоб у персоналу не виникало незручностей під час його експлуатації.

Не менш важливими критеріями є надійність і точність, тому варто обирати винятково ті моделі, які зазнавали клінічних випробувань і показали позитивні результати.

Шприцеві інфузійні насоси та приліжкові монітори пацієнта: навіщо потр

Інфузійні насоси: навіщо потрібні та як обрати

Також клінікам необхідно купити шприцеві інфузійні насоси. Наприклад, це можна зробити на сайті https://market.itmed.org/ua/catalog/infuzomaty_i_inzhektory/ медичного маркету ITMED. При їх виборі слід переконатися, що конкретний насос відповідатиме конкретним потребам медичної установи. Звертати увагу під час купівлі варто на такі параметри як:

  1. Сумісність. Шприци мають підходити за розмірами до насосів. Деякі з них є універсальними, а інші розробляються виключно під конкретні моделі.
  2. Режими роботи. Слід ознайомитися, в яких режимах може працювати насос і чи є можливість їх програмування. Сучасні моделі насосів можуть сильно відрізнятися за функціоналом.
  3. Точність. Один із ключових критеріїв вибору - високий рівень точності, що гарантуватиме доставку препарату в необхідному дозуванні та послідовності.

Це дозволить придбати найкраще обладнання.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 4 шприцеві інфузійні насоси, приліжкові монітори пацієнта
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.