Термопанелі фасадні ТМ Royal Facade: переваги

Термопанелі фасадні ТМ Royal Facade: переваги
Фото: из открытых источников
Термоплити випускаються українськими та зарубіжними виробниками, а перші навіть кращі за баготьма характеристиками.

При будівництві заміського будинку зовнішнє облицювання стін має важливе значення, адже воно захищає споруду від несприятливих впливів навколишнього середовища, створює теплоізоляцію, підтримує оптимальний мікроклімат, надає зовнішнім стінам привабливості. Методи та матеріали для зовнішньої обробки поєднують у собі вікові традиції домобудівництва та сучасні технології. Одним з таких матеріалів є термопанелі фасадні, застосовні для утеплення споруди й забезпечення зовнішньої привабливості. Складаються вони, як правило, з пінополіуретану, пінополістиролу, а також з декоративного шару та клею.

Переваги використання термопанелей

Найчастіше для облицьовування беруть саме клінкерні термопанелі від бренду Royal Facade. Все тому, що вони виглядають досить естетично й імітують натуральні матеріали, наприклад, цеглу. Вироби надають будівлі як естетичний вигляд, так й перевершують за технічними параметрами інші аналоги, зокрема і натуральний камінь.

До того ж можна відзначити й інші переваги:

  • надійність кріплення. Панель має спеціальну клейову основу з рідкого пінополіуретану, яка надає їй надійності. Суміш відрізняється підвищеною щільністю та забезпечує міцним зчепленням між термоізоляційним та декоративним шаром;
  • вологозахист. Панель захищає стіни від проникнення вологи та не дає фасаду деформуватися;
  • екологічність. Продукція Royal Facade відповідає усім вимогам екологічної безпеки;
  • хімічні протидії. Більшість облицювальних матеріалів мають у своєму складі хімічні агресивні кислоти. Завдяки особливому складу плити Royal Facade не схильні до розм'якшення, руйнувань і усадки;
  • якість швів. При монтажі шви утворюються таким чином, щоб на нього можна було укласти суміш для затирання 2/3 шару від товщини панелей. Така обробка забезпечує додатковий захист від впливу опадів;
  • універсальність. Термопанелі кріпляться на стіни з цегли, дерева, пінобетону та ін.

Також завдяки теплоізоляційним властивостям термопанелі дозволяють заощаджувати електрику. Відрізняються тривалим експлуатаційним терміном і не вимагають систематичного обслуговування, особливого догляду та додаткового монтажу.

різновиди термопанелей фасадних

Монтаж термопанелей Роял Фасад: як їх кріплять до фасаду

Монтаж продукції Роял Фасад проводиться швидко і просто в будь-який час року і складається з 3 етапів:

  1. Для початку проводиться підготовка стін до подальшого монтажу. Також майстри перевіряють поверхню на рівність і видаляють усі забруднення. Далі маскують всі тріщини й нерівності. При виявленні дефектів понад 3 см встановлюється каркас.
  2. На 2-му етапі робляться розмітки. Знизу стін наносяться позначки з відривом 20 см нижче підлоги. Після них кріплять напрямні. При кріпленні необхідно перевіряти рівність за допомогою рівня. Перша панель кріпиться в нижньому кутку з лівого боку з використанням шурупів і дюбелів. Інші встановлюються знизу-вгору. За наявності нерівностей рекомендується застосовувати заставні деталі.
  3. Після встановлення проводиться затирання швів. Розчин наносять на кожен шов, щоб приховати порожнечі та дрібні дефекти.

Термоплити випускаються українськими та зарубіжними виробниками. Ціна термопанелей залежить від типу матеріалу, утеплювача та популярності бренду. Розрахунок вартості облицювальних плит здійснюється індивідуально.

Оригінальна та якісна продукція Royal Facade випускається однойменною фірмою. Термопанелі купити можна на офіційному сайті бренду. Компанія виготовляє утеплені плити за найприйнятнішими цінами та надає гарантію на 25 років. Щоб дізнатися більш детально, можна зв'язатися з менеджером за контактними номерами, вказаними на сайті або вивчити всю інформацію на головній сторінці, зробити замовлення та домовитися про встановлення.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 7 Дім, утеплення, термопанелі
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.