Улюблений мікс замішай сам — набори компонентів для електронних сигарет

Улюблений мікс замішай сам — набори компонентів для електронних сигарет
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Найпопулярнішим запитом серед власників роздрібних вейп-шопів є компоненти для вейпінгу оптом — це продукція, яка має найбільший попит.

Звертайтеся до онлайн-салону Октолаб, щоб вигідно придбати найпопулярніші компоненти для вейпінгу оптом від добре відомих світових брендів Black Limit, Octobar, Twins, Vape Mix Kit.

Усього за декілька років вейпінг увійшов до числа найвпливовіших модних трендів, а кількість його прихильників у різних країнах світу налічує мільйони чи навіть десятки мільйонів. Не дивно, що і бізнес у цій сфері вважається одним з найбільш рентабельних та перспективних — щоб задовольнити потреби парильників, у світі щорічно виробляється вейп-товарів на мільярди доларів і всі вони досить швидко розпродаються.

Найпопулярнішим запитом серед власників роздрібних вейп-шопів зараз є компоненти для вейпінгу оптом — це продукція, має найбільший попит, а прибуток від її продажу складає значну частину доходів підприємця. Кожен пристрій потрібно регулярно заправляти рідиною — при активному парінні майже кожного дня, тому найчастіше клієнти приходять до магазину саме за заправками, а не за подами, які не потребують частої заміни.

компоненти для вейпінгу

Смаки у кожного різні, тому на вітринах сучасного вейп-шопу виставляється великий асортимент популярних міксів у різних форматах — окрім готової до використання рідини заправку можна придбати також у вигляді наборів для самозамішування, які містять основні компоненти для приготування жижі.

Де можна недорого купити оптом набори компонентів для вейпів

Набори почали з’являтися у продажу не так вже і давно, але їх популярність стрімко зростає — в першу чергу через жорсткий законодавчий тиск на бізнес у сфері вейпінгу. Готова жижа зараз практично прирівняна до цигарок, тому на її продаж та рекламу існує занадто багато обмежень. Але на компоненти вони ніяким чином не розповсюджуються — у накладних постачальник вказує коди УКТ ЗЕД, згідно з якими вони не потрапляють до переліку ані підакцизних, ані заборонених товарів.

Тож зростаюча популярність наборів «змішай сам» обумовлена їх значними перевагами перед готовими заправками:

  • значно доступніша ціна та відсутність будь-яких обмежень на реалізацію;
  • зручний та практичний формат, що дає можливість користувачам готувати рідину на свій смак;
  • на набори не треба клеїти акцизні марки, а для їх продажу не потрібна спеціальна ліцензія.

набори компонентів для вейпінгу

Приготування жижі з компонентів не займає багато часу, а за смаковими властивостями вона нічим не поступається традиційним заправкам, які зараз коштують набагато дорожче. Ось чому все більше вейперів віддають перевагу наборам, а виробники постійно розширюють асортиментний ряд продукції, щоб кожен користувач міг легко знайти у компонентах саме такий мікс, до якого звик.

Звертайтеся до онлайн-салону Октолаб, щоб вигідно придбати найпопулярніші компоненти для вейпінгу оптом — продукція добре відомих світових брендів Black Limit, Octobar, Twins, Vape Mix Kit завдяки високій якості та великій фан-базі розпродається дуже швидко та приносить суттєвий прибуток.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.8 из 5 // 12 електронні сигарети, вейпінг
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.