Воскова депіляція — класика, перевірена часом

Воскова депіляція — класика, перевірена часом
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Процедура воскової депіляції передбачає нанесення на шкіру рідкого воску. Така депіляція дає змогу досягти тривалішого ефекту.

Гладенька шкіра без зайвих волосків завжди вважалася ознакою шляхетного походження, тому жінки в усьому світі прагнуть позбутися небажаної рослинності на тілі. Один із найпопулярніших у наш час способів видалення волосся, воскова депіляція, має багатовікову історію. Цей метод успішно використовували ще Нефертіті та Клеопатра, щоправда, у них не було таких чудових косметичних засобів та інструментів, які є у фахівців сучасних салонів краси.

Як це працює?

Процедура воскової депіляції (інша назва — ваксинг) передбачає нанесення на шкіру рідкого, розігрітого до певної температури воску. Буквально через лічені секунди воскова маса застигає, і волоски дуже міцно до неї прилипають. Залишається тільки зірвати воскову плівку, що утворилася, разом із волосяним покривом, після чого оброблювана ділянка тіла стає ідеально гладенькою.

воскова депіляція

Переваги ваксингу

Депіляція воском, на відміну від видалення волосся бритвою, дає змогу досягти більш тривалого ефекту: приблизно три тижні після процедури можна не хвилюватися через появу нових небажаних волосків.

Звісно, лазерні технології дають змогу досягти ще більш тривалого результату, але ціни на воскову депіляцію помітно доступніші, ніж на лазер. Плюсом ваксингу є миттєвий ефект, тоді як лазерна технологія дає змогу повністю видалити волосся лише приблизно після 10 процедур.

Серед інших переваг застосування воску варто зазначити:

  1. Можливість позбутися небажаної рослинності на будь-яких ділянках тіла. Воскові аплікації роблять бездоганно гладкими ніжки, руки, ділянку бікіні, інтимні зони, а також пахви та обличчя.
  2. Досить висока швидкість проведення процедури. Приблизно за 15 хвилин можна видалити волоски над губою, за пів години професіонал якісно обробить ноги нижче колін, а за дві години реально прибрати волосяний покрив з усього тіла (точний час у кожному випадку визначається індивідуально та залежить від стану волосяного покриву).
  3. Можливість ефективно видалити як жорстке, так і пушкове волосся.
  4. У разі регулярного проведення воскової депіляції волосся на тілі поступово стоншується, стає більш м'яким і значно менш помітним.
  5. Акуратна депіляція воском забезпечує позитивний «побічний» ефект — одночасно з волосками зі шкіри видаляються омертвілі клітини епідермісу, завдяки чому вона очищається і стає більш гладенькою і свіжою.

воскова депіляція

Особливості методу

Як і будь-які інші методи видалення волосся, депіляція із застосуванням воскового складу має деякі недоліки:

  • Цю процедуру не назвеш абсолютно безболісною — заради гладенької шкіри доведеться трохи потерпіти. Однак, як показує практика, чутливість під час повторних сеансів епіляції суттєво знижується.
  • Ще один нюанс полягає у тому, що видалення волосяного покриву цим способом є найбільш ефективним, якщо довжина волосків досягає 5 мм і більше.

Щоб отримати ідеальний результат із мінімальними больовими відчуттями, звертайтеся до професіоналів.

З 2016 року в Києві працює студія SugarMe: тут у будь-який день можуть попіклуватися про себе і жінки, і чоловіки. Про всі доступні послуги та ціни можна дізнатися на сайті салону краси. Досвідчені та уважні косметологи підберуть оптимальний восковий склад і доглядові засоби, проведуть необхідні підготовчі процедури (за бажанням клієнта можливе застосування м’якої анестезії) та розкажуть про те, як уникнути деяких небажаних побічних ефектів після депіляції (вростання волосся тощо). Записатися на ваксинг та інші процедури можна за телефоном та онлайн, а завдяки мережі філій салону кожен відвідувач знайде найзручнішу для себе локацію.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 депіляція, ваксинг, воскова депіляція
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.