Блефаропластика: швидке перетворення

Блефаропластика: швидке перетворення
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Блефаропластика — це унікальна операція, яка здатна кардинально змінити зовнішність при мінімальному хірургічному втручанні.

Щоб освіжити погляд, позбавитися вроджених дефектів або скоригувати основні ознаки старіння, необхідно відвідати клініку пластичної хірургії. Але не слід думати, що це здатна прибрати лише контурна пластика обличчя. Значно покращити зовнішній вигляд та омолодитися можна за допомогою лише простої блефаропластики. Якщо звернутися до клініки Онутчака, можна отримати кваліфіковану допомогу.

У яких випадках може знадобитися блефаропластика?

Пластика повік Львів може проводитися як на нижніх, так і на верхніх повіках. При цьому вік пацієнтів має становити 18 років та більше.

За допомогою правильно проведеного оперативного втручання можна успішно впоратися з такими неприємностями:

  • куточки очей поступово опускаються;
  • під очима постійно присутні “мішки”;
  • повіки сильно нависають;
  • очі розташовані асиметрично;
  • з'явилися глибокі та помітні зморшки.

У деяких випадках потреба у проведенні блефаропластики виникає у випадку, якщо людину не влаштовує форма очей або розріз.

Блефаропластика: швидке перетворення

Іноді цю операцію призначають, якщо є відповідні медичні показання:

  • в області верхньої повіки сформувалася жирова грижа;
  • птоз;
  • повіки мають заворот.

Які види блефаропластики існують?

Виходячи з того, який обсяг роботи варто виконати, визначається привабливий вид блефаропластики. Операція може бути:

  • Верхня. Цей вид операцій проводять для того, щоб зробити погляд більш відкритим та привабливим. При правильному підході можна прибрати навислу повіку.
  • Нижня. Найчастіше цю операцію проводять, якщо необхідно прибрати всі фізіологічні недоліки або наслідки старіння. За допомогою нижньої блефаропластики можна забрати жир або мішки.
  • Комбінована. Тут операція одноразово проводиться на обох повіках.

Блефаропластика: швидке перетворення

Додатково майстри проводять і жирозберігаючі операції. Це дає можливість не тільки прибрати жирові пакети, але й досягти деяких результатів.

Основна перевага блефаропластики — це можливість виконати всі дії протягом одного дня. Пластична хірургія у Львові сьогодні може проводитися швидко та без госпіталізації. Але перед тим як розпочати проведення операції, потрібно в обов'язковому порядку здавати всі ті аналізи, які будуть призначені фахівцем клініки Онутчака. Додатково призначаються інші заходи, з допомогою яких встановлюється справжній стан людини.

Блефаропластика — це унікальна операція, яка здатна кардинально змінити зовнішність при мінімальному хірургічному втручанні.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.2 из 5 // 4 пластична хірургія у Львові, пластика повік, Блефаропластика
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.