Чому одноразові сигарети hqd стали втрачати свою популярність

Чому одноразові сигарети hqd стали втрачати свою популярність
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Багаторазові пристрої зі спрощеною конструкцією зараз стають все популярнішими.

Раніше, одноразки hqd були одними з найпопулярніших і чи не еталоном якості та смаку. Але зараз спостерігається тенденція, що вибирають зовсім інші бренди, крім hqd. З чим це пов'язано?

Причому hqd регулярно поповнює свій асортимент новими смаками та лінійками з незвичайним оформленням. Наприклад, лінійка hqd cuvie plus, яка має оригінальне металеве оформлення та велику різноманітність смаків.

Чому все частіше вибирають інші бренди

Такий бренд, як hqd, втрачаєте все більше своєї популярності. І пов'язано це насамперед погіршенням якості самого продукту. При курінні стали відчуватися хімічні нотки смаку і в цілому він став гіршим. Курити таку одноразову сигарету стає все неприємніше.

Також свій вплив справило і зростання цін. Адже інші бренди пропонують більшу кількість затяжок, кращі уподобання за доступніші ціни. Причина, з якої бренд hqd ще якось тримається на плаву, полягає в тому, що вони випускають оригінальні дизайни для своїх девайсів.

І також вони почали тестувати багаторазові пристрої, які поки що складно купити в Україні. Це ще одне рішення, як повернути бренду його колишню популярність. Адже багаторазові пристрої зі спрощеною конструкцією зараз стають все популярнішими.

Але і тут у hqd поки що немає особливих успіхів, тому що на ринку вистачає брендів, які пропонують якісні пристрої, термін життя яких може досягти до 6 і більше місяців.

Чого очікується від hqd

одноразові сигарети hqd

Найближчим часом можна буде очікувати спроби розширення асортименту та можливо нових технологічних рішень. Наприклад, різні модифікації багаторазових пристроїв, які стали знову популярними. Також, можна буде побачити поповнення асортименту смаків та створення ще однієї лінійки.

Якщо ці дії не приведуть до бажаного результату, то, швидше за все, найближчими роками про hqd почнуть забувати. Адже все більше світових брендів заслуговує на довіру українців і це можна побачити просто за асортиментом одноразових сигарет у тих же all hookah та в інших інтернет-магазинах. Адже українці обирають найкраще поєднання якості, ціни, смаку та доступності.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 одноразові сигарети, hqd
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.