Ідеальний повсякденний макіяж на осінь: тренди 2023 року

Ідеальний повсякденний макіяж на осінь: тренди 2023 року
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
У матеріалі розглянемо базовий набір, з яким вийде нафарбуватися на роботу, прогулянку з дитиною або зустріч із подругою менш ніж за 10 хвилин.

Необов'язково витрачатися на величезну косметичку, повну різноманітних засобів, щоб створити ефектний макіяж. Для цього достатньо навичок, розуміння особливостей своєї шкіри й того, як різні засоби на ній працюють.

У матеріалі розглянемо базовий набір, з яким вийде нафарбуватися на роботу, прогулянку з дитиною або зустріч із подругою менш ніж за 10 хвилин. Для цього знадобиться BB-крем, консилер, хайлайтер, рум'яна, гель для брів і улюблений продукт для губ. Якими мають бути засоби – читайте далі.

Які продукти потрібні для осіннього макіяжу

хайлайтер

Проаналізуємо кожний засіб трохи докладніше:

  1. ББ-крем або консилер. Обидва ці продукти допомагають вирівняти тон шкіри та скорегувати незначні недоліки (почервоніння, синці під очима). Якщо шкіра виглядає сяючою і без тональної основи, не варто її застосовувати та зайвий раз забивати пори. На осінь обирайте легкі флюїдні продукти, що не залишають блискучої плівки на обличчі.
  2. Хайлайтер. Теплі відтінки шампанського і рожевого золота ідеально підійдуть для теплих осінніх макіяжів. Продукт наноситься на вилиці, кінчик носа і підборіддя.
  3. Рум'яна. Завжди допомагають виглядати більш свіжою і бадьорою. Придивіться до холодних рожевих відтінків, які найбільше схожі на справжній рум'янець на щоках.
  4. Гель для брів. Розчесані й укладені брови — один зі стовпів макіяжу. Їхня інтенсивність і ширина здатні надати обличчю більше жорсткості та драматизму або зробити його м'якшим, ніжнішим.
  5. Помада, тінт, блиск. Збалансуйте макіяж останнім штрихом — відтіночним засобом для губ. Обирайте той, що зазвичай використовуєте. Але якщо це матова помада, добряче зволожте губи бальзамом або маскою перед нанесенням.

Можна не використовувати всі перелічені продукти. Насамперед дивіться на стан шкіри та враховуйте власні бажання. Якщо якогось дня зовсім не захочеться фарбуватися, можете цього не робити.

Як наносити макіяж правильно

Не існує універсальних методів застосування: якісь продукти краще наносяться пензлями, якісь — подушечками пальців або спонжем.

як наносити макіяж

Тональні продукти краще наносити вологими спонжем, поступово ніби вбиваючи їх в обличчя. Такий метод дає найприродніший фініш. Цим же спонжем (не потрібно змивати з нього BB-крем або консилер) можна нанести рідкі рум'яна або хайлайтер.

Сухі продукти наносяться пензликами різної форми та розміру. Для новачка досить купити базовий набір з круглого пухнастого пензля для розтушовування тіней і нанесення сухого хайлайтера, моделі для рум'ян та щіточки для брів.

За необхідності закріплюйте макіяж сипучою мінеральною пудрою або спеціальним спреєм-фіксатором.

Засоби для губ зазвичай наносять прямо з тюбика, а також пальцями (щоб краще контролювати інтенсивність кольору) або спеціальним пензликом.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 3 Макіяж, хайлайтер, мода, тренди
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.