Як вибрати рюкзак

Як вибрати рюкзак
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Вибір правильного туристичного рюкзака є важливою частиною планування вашої подорожі.

Ніщо не зрівняється з враженнями від виходу на природу з рюкзаком, у якому є лише найнеобхідніше. Попри те, що ми не всі будемо ходити на Тихоокеанський хребет або Аппалачську стежку, будь-хто з хорошим здоров’ям може організувати ночівлю на місцевій стежці. Можливість відсторонитися від повсякденної рутини та зануритися в природу вдень чи вночі (або довше) — це відновлюючий досвід, який підійде для пакету на вихідні або на кілька днів. Промо рюкзак з принтом завжди буде в тренді.

99% людей, які читають це, збираються подорожувати рюкзаком. Туризм у цьому контексті означає здійснити подорож, у якій ви збираєтеся здійснити подорож до кількох пунктів призначення за певний проміжок часу. Це може бути в межах однієї країни або кількох країн. Типом розміщення, ймовірно, будуть хостели або дешеві готелі, а транспортом, ймовірно, будуть автобуси, потяги, тук-туки, міжміські вантажівки, таксі та інший місцевий транспорт.

Вибір правильного туристичного рюкзака є важливою частиною планування вашої подорожі. Занадто великий, і ви матимете занадто багато зайвої ваги, щоб носити з собою. Або ви можете не отримати свою сумку в літаку. Занадто малий, і ви ніколи не помістите всі свої речі в нього.

Виберіть неправильний матеріал, і ваші речі промокнуть під дощем.

Як вибрати розмір рюкзака

рюкзаки

Надзвичайно важливо, щоб ваш рюкзак правильно підходив. Для цього є два елементи: розмір стегнового ременя та довжина підвісної системи. Якщо ваш поясний ремінь занадто великий, ви не зможете ефективно нести вантаж.

Пам’ятайте, що більша частина ваги повинна припадати на ваші стегна, дозволяючи їм розподілити вагу на великі кістки та м’язи. Усі рюкзаки матимуть регульований поясний ремінь, але деякі йдуть далі та пропонують змінні ремені для ще кращої посадки.

Це саме стосується системи плечових ременів. Розмір рюкзаків залежить не від вашого зросту, а від довжини вашої спини, точніше, вашого тулуба. Розміри не стандартизовані між виробниками, тому важливо вимірювати самостійно. Ви шукаєте вимірювання від вашого хребця C7 (найбільш помітний у нижній частині шиї) до гребеня клубової кістки (загалом лінії, яка проходить між верхівками стегнових кісток).

Ймовірно, ви будете вимірювати в діапазоні 16-23 дюймів, подивіться таблиці вимірювань конкретного пакета на основі цього вимірювання. Багато рюкзаків, у тому числі від Deuter, оснащено регулюванням підвіски, щоб ви могли знайти правильну посадку.

deksgroup.com допоможе вам знайти рюкзак.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 рюкзак
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.