Які переваги має вінілова підлога

Які переваги має вінілова підлога
Фото: из открытых источников
Таке активне використання вінілових покриттів зумовлено кількома причинами.

За останні кілька років популярність вінілової підлоги значно зросла. Адже фірми-виробники випускають матеріали, які імітують тканину, текстиль, натуральний камінь або плитку. Завдяки тому, що ціна на вінілову підлогу невисока, міцність та надійність висока, її використовують як в особистих, так і комерційних приміщеннях.

ТОП переваг вінілового покриття

Таке активне використання вінілових покриттів зумовлено кількома причинами. Ці аспекти слід вивчити до того, як буде куплений матеріал. Тільки так можна отримати всі переваги. Серед плюсів слід виділити:

  • На властивості та на показники вінілу не впливає частий контакт із вологою, з водою. Але тут дуже важливо правильно виконувати монтаж, тому що волога може накопичуватися в стиках. Для посилення ефекту варто зробити обробку швів за допомогою герметика.
  • Рівень міцності вінілового покриття досить високий. І якщо на поверхні будуть часто стояти важкі предмети, гострі підбори, потреба в ремонті не виникатиме.
  • Якщо вінілове покриття контактуватиме з провідними елементами, то ймовірність удару струму буде мінімальною. Саме тому користуватися цим матеріалом можна в офісних приміщеннях, на кухні або балконі.
  • Багато хто вибирає вінілове покриття тому, що поверхня не буде слизькою. І це відповідає дійсності навіть у разі, якщо на матеріал потрапляє волога.
  • Фахівці провели порівняльний аналіз деревини та вінілового покриття. Це дозволило виявити таку перевагу, як безшумність. Саме тому від покриття не надходить скрип, звук.
  • На властивості та параметри не впливають температурні коливання. Тому користуватися вініловим матеріалом можна і в тих приміщеннях, де температура опускається досить низько.

Які переваги має вінілова підлога

Додаткові особливості

Вінілове покриття вигідно використовувати й у випадку, якщо планується встановлення системи «тепла підлога». Все тому, що цей матеріал поступово накопичує тепло, а також підтримує необхідну температуру протягом встановленого часу. До складу вінілового покриття входять спеціальні компоненти. Саме тому на поверхні даного матеріалу ніколи не формується пліснява, грибок. Щоб виконати укладання вінілової підлоги, не потрібно витрачати багато часу. Усі дії можна реалізувати самостійно. Для цього не потрібно готувати окремі інструменти. Усі заходи не займуть багато часу. Ще один важливий аспект – обробка швів спеціальними складами, за допомогою яких можна виключити можливість проникнення вологи під матеріал.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.7 из 5 // 3 Підлога, ремонт, вінілова підлога
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.