Літні головні убори: захист від сонця та стильні аксесуари

Літні головні убори: захист від сонця та стильні аксесуари
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
До найбільш популярних варіантів головних уборів відносяться бейсболки й панами, які обирають діти та дорослі уже не один десяток років.

Літні головні убори — відмінний варіант не лише для захисту від сонця, але й у якості стильного доповнення образу. Правильно підібраний головний убір підкреслить вашу індивідуальність і шарм. Вони виготовлені з легких матеріалів, добре тримаються на голові навіть під час найактивніших занять.

Сьогодні в продажу представлений широкий вибір головних уборів у різноманітному дизайні, з декором на будь-який смак, завдяки чому кожен може знайти аксесуар відповідно до власних уподобань. До найбільш популярних варіантів відносяться бейсболки й панами, які обирають діти та дорослі уже не один десяток років.

Панама: чудовий вибір до літнього сезону

панама

Панама — один з найзручніших аксесуарів для літнього сезону. Особливість такого головного убору в тому, що завдяки достатньо широким полям вони добре захищають від палючого сонця, а деякі моделі закривають також частину шиї, захищаючи чутливу шкіру від опіків.

Купити панаму можна в різних кольорах і дизайнах з матеріалів, які забезпечать комфорт у спекотні дні:

  1. Льон. Лляна панама — легкий і «дихаючий» варіант, голова під нею не пітніє, а краї гарно тримають форму, захищаючи обличчя від сонця.
  2. Солома. Натуральні рослинні волокна — ідеальний вибір для літнього сезону. Цей традиційний матеріал для панам дозволяє шкірі вільно «дихати» та залишатися прохолодною навіть у спекотний день.
  3. Бавовна. Найбільш вдалий матеріал для головних уборів. Вона комфортна на дотик, має відмінні вологоабсорбуючі властивості і ідеально підходить для щоденного носіння.

Бейсболки: головний убір з історією

бейсболки NYБейсболка давно стала невід’ємною частиною гардеробу серед любителів активного способу життя. Цей головний убір підкреслює індивідуальність свого власника й відмінно захищає обличчя і очі від сліпучого сонця.

Сучасні бейсболки виконані з різноманітних матеріалів у широкому розмаїтті кольорів і оздоблення, однак особливою популярністю користуються бейсболки NY, які давно стали популярним елементом стилю в усьому світі.

Класична бейсболка NY — це символ Нью-Йорка і улюбленої місцевої команди New York Yankees. Вона стала справжнім атрибутом для шанувальників бейсбольної команди і популярним сувеніром серед туристів.

Обираючи такий аксесуар, варто звертати увагу на матеріали, з яких виготовлений головний убір. Бейсболки виготовлені із натуральних і синтетичних матеріалів, однак, обираючи дійсно комфортний варіант, варто звернути увагу саме на аксесуари з бавовни. Цей матеріал добре поглинає вологу і залишається сухим, що особливо важливо при заняттях спортом, або у спекотні дні.

Окрім того, бейсболка з бавовни відрізняється практичністю і легкістю в догляді, адже будь-які забруднення можна легко випрати.

Незалежно від того, які головні убори ви вибираєте, сьогодні в продажу знайдуться варіанти на будь-який смак. Неповторні і оригінальні, ексклюзивні і стильні, строгі і лаконічні, — кожен із них дає можливість експериментувати і залишатися собою.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.4 из 5 // 7 панама, бейсболка
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.