Настільні кулери для води: переваги і зручність

Настільні кулери для води: переваги і зручність
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Перш ніж купувати настільний кулер, треба визначитися, у чому полягає відмінність між різними моделями приладів.

Кулер для води — це пристрій, призначенням якого є подача питної води, її охолодження та нагрівання. Якщо ви не хочете встановлювати громіздку підлогову модель, варто придбати більш компактний настільний кулер у Кулерова Funky Company. Попри невеликі розміри, такий пристрій здатен виконувати ті ж самі функції. Можливість встановлення настільного кулера практично на будь-яку рівну поверхню дає можливість не захаращувати простір великою технікою та розмістити його навіть у невеликому приміщенні.

кулери для води

Основні переваги настільних кулерів

  • Чиста вода. Найголовніший плюс — постійна наявність якісної питної води у квартирі чи офісі.
  • Економія часу. Використовуючи кулер, не потрібно довго чекати, поки закипить чайник або поки пляшка з водою охолоне в холодильнику. Ви маєте доступ до гарячої чи охолодженої води в будь-який момент.
  • Заощадження грошей. Настільні кулери для води вживають порівняно небагато електроенергії (до 450 Вт), що дає можливість економити гроші.
  • Ергономічність. Настільні моделі кулерів — оптимальне рішення для невеликих приміщень.
  • Привабливий зовнішній вигляд. Сучасні кулери — це не лише функціональний прилад, вони цілком можуть бути окрасою інтер’єру. В інтернет-магазині Кулерова Funky Company ви легко підберете потрібну модель, витриману в будь-якому стилі — від класичного до ультрасучасного хай-тека.

настільний кулер

Охолодження і нагрівання води

Перш ніж купувати настільний кулер, треба визначитися, у чому полягає відмінність між різними моделями приладів. Найголовніше — це тип охолодження. Настiльнi кулери для води в Києві поділяються на дві великі групи: з компресорним та електронним типом охолодження. Кожен вид має свої переваги та недоліки.

Компресорне охолодження здійснюється за типом звичайного холодильника. З мінусів можна виділити високий рівень шуму й те, що кулер можна переміщати тільки у вертикальному положенні. Ці моделі — гарний вибір для офісу.

Кулери з електронним типом охолодження працюють значно тихіше. Проте й у них є недолік — досить низька швидкість роботи. Такі кулери краще підійдуть для домашнього використання, оскільки не дратуватимуть своїм шумом та повільною роботою.

Для нагрівання води в кулерах використовується система нагрівання, за дією схожа на електричний чайник, тільки вода не доводиться до кипіння, а нагрівається до температури близько 70 °С. Цього цілком достатньо, щоб заварити чай або каву.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 настільний кулер, кулер для води, кулер
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.