Що робить термінал збору даних?

Що робить термінал збору даних?
Термінал збору даних
Магазин обладнання для автоматизації ритейлу «ID-SHOP» пропонує сучасні термінали збору даних у форматі смартфонів, планшетів і зап’ястних КПК.

Термінал для збору даних — компактний портативний комп’ютер, який автоматизує облікові операції в торгівлі, промисловості та інших сферах. Він оснащений лазерними чи оптичними датчиками для зчитування штрих-кодів і QR-матриць. У ньому також можуть бути додаткові засоби введення інформації, наприклад клавіатура чи сенсорний екран. Термінали збору даних (ТЗД) здатні виконувати різноманітні завдання.

Складський облік

Пристрій може здійснювати прибуткові та видаткові операції. Щоб поставити товар на облік або оформити його продаж, вам достатньо обрати відповідну функцію та просканувати код. Дані будуть автоматично передані до централізованої облікової системи, наприклад в 1С або іншу ERP.

Таку роботу можна виконати за лічені секунди. Сканер, який має зв’язок з обліковою програмою, зменшує витрати часу в 5-10 разів. Окрім того, його вбудована батарея дає можливість збирати інформацію на ходу — не треба відволікатися, щоб повертатися до комп’ютера та вносити дані вручну.

Інвентаризація та перевірка цін

У каталозі ID-SHOP представлені багатофункціональні термінали. Вони можуть не тільки проводити прибутково-видаткові операції, а й вивантажувати дані з облікової системи. Сканування штрих-коду дає можливість перевірити кількість товарів у залишках, їхні ціни та ключові характеристики, записані в пам’яті програми.

Така функція буде особливо корисною в роздрібній торгівлі. Співробітник може швидко проводити інвентаризацію, звіряти ціни та отримувати інформацію для рекламних матеріалів. Для цього не обов’язково закривати торговельну точку — достатньо обрати проміжок часу з мінімальним навантаженням.

термінал збору даних

Виїзна торгівля

Магазин обладнання для автоматизації ритейлу ID-SHOP пропонує сучасні термінали збору даних у форматі смартфонів, планшетів і зап’ястних КПК. Вони допоможуть автоматизувати роботу представників таких професій, як:

  • експедитори;
  • торговельні агенти;
  • комівояжери.

Сканування товару за допомогою лазерного датчика чи оптичної камери надасть усю необхідну для продажу інформацію. Співробітник може перевірити залишки на складах, щоб узгодити обсяги постачання і терміни виконання замовлення. Ще одна важлива цифра — максимальний розмір знижки, який можна запропонувати новому чи постійному клієнту.

Мобільні термінали для виїзної торгівлі оснащуються ємними акумуляторами, здатними витримувати повний робочий день. Окрім того, до них можна замовити автомобільні адаптери живлення, що дають змогу заряджати батареї від електромережі 12 чи 24 В.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 термінал збору даних
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.