ТОП брендів просекко: від бюджетних до елітних

ТОП брендів просекко: від бюджетних до елітних
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Представлені бренди пропонують кращу за співвідношенням ціни та якості продукцію.

У світі винного мистецтва просекко посідає особливе місце. Це ігристе італійське вино, яке може містити різну кількість цукру. Але поєднує всі його типи фруктовий смак, який подобається багатьом поціновувачам ігристого. В Україні купити просекко можна від різних брендів.

Canti

Компанія була створена сім’єю Луїджі, яка володіє одним із виноробних підприємств у П’ємонті. Під час виробництва вони використовують технологію шарму та ємності з нержавіючої сталі. Вино Canti має світлий солом’яний відтінок та привабливий перляж.

Для нього характерний тонкий запах із нотками білих кольорів, яблучними та мигдальними тонами. Canti — чудовий вибір для тих, хто шукає якісне італійське ігристе вино за розумною ціною.

В України можна замовити просекко на МАУДАУ від 350 гривень за пляшку об’ємом 0,75 л.

Villa Sandi

Villa Sandi

Алкоголь цього бренду виробляється у регіоні Венето із суворим контролем походження сировини та виробничого процесу. Виноград, зібраний після дозрівання, пресують і зброджують у два етапи методом шарму. Відтінок напою — перлово-золотистий, є невеликі бульбашки. У запаху відчуваються нотки акації, яблука, цитрусів. Для смаку характерні відтінки лимона та персика.

Вартість пляшки Villa Sandi не набагато дорожче, ніж виробництва Canti. Цінники стартують від 425 гривень. Продукція бренду чудово підходить для аперитиву та вечірнього відпочинку.

Bortolomiol

Цей бренд можна вже віднести до преміумсегменту. Середня вартість продукції Bortolomiol на популярному маркеті алкогольний напоїв MAUDAU складає 600 гривень. Напій роблять в окрузі Венето, використовуючи сировину, зібрану в горбистій місцевості Тревізо.

Для Bortolomiol характерна шовковистість смаку, що розкриває виноградні, фруктові та квіткові ноти.

VALDO

Бренд був заснований у 1926 році, і відтоді зарекомендував себе як один із провідних виробників якісних ігристих вин у регіоні Венето. Виноград для виробництва збирають у Тревізо на великій висоті.

Просекко VALDO має світло-жовтий відтінок. За концентрацією цукру алкоголь компанії — це переважно брют. У запаху відчуваються нотки фруктів та квітів. Вартість деяких пляшок виробника сягає 700 гривень.

VALDO

Santa Margherita

Напій цього бренду виробляється з винограду Глера, що вирощується у регіоні Вальдоб'ядене. Алкоголь має жовтуватий відтінок, у якому присутні золоті відблиски та легкий шлейф перламутру. Вино цієї компанії можна порекомендувати тим, хто цінує:

  1. збалансований смак;
  2. яскраво виражений фруктовий аромат;
  3. довгий післясмак;
  4. продукцію преміумсегменту.

Santa Margherita — чудовий вибір для особливих випадків. Вартість пляшки сягає 1000 гривень. Є багато інших компаній, що випускають просекко, але представлені бренди пропонують кращу за співвідношенням ціни та якості продукцію. Широкий діапазон пропозицій дозволяє кожному знайти напій, що відповідає його вподобанням та бюджету.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.8 из 5 // 12 просекко
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.