Безпружинні матраци для сну: особливості конструкції та правила вибору

Безпружинні матраци для сну: особливості конструкції та правила вибору
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
При виборі безпружинного ортопедичного матрацу слід врахувати деякі важливі аспекти, зокрема наповнювач матрацу, виробника та ціну виробу.

Як пружинні, так і безпружинні матраци складаються з основи, шарів наповнювача та чохла. В основі безпружинних матраців відсутні пружини. Як і основа, і наповнювачі в таких моделях використовуються, як правило, кокосова койра і латекс, натуральний або штучний. Щоб забезпечити матрацу потрібну висоту, кількість шарів наповнювачів у безпружинних матрацах більша, ніж у пружинних. У більшості моделей шари різних матеріалів чергуються, але зустрічаються безпружинні матраци з основою одного матеріалу. Саме в основі полягає основна відмінність безпружинних моделей.

Як вибрати безпружинний ортопедичний матрац?

Кількість представлених на сторінках інтернет-магазину magdek.com.ua ортопедичних матраців дозволяє вибрати кращий за ціною та якістю. Основними перевагами безпружинних матраців вважаються гарний рівень комфорту та підтримка хребта, а також безшумність використання. Вибираючи матрац на ліжко Київ рекомендує звертати увагу на матеріали, що використовуються як наповнювачі – вони можуть бути натуральними та штучними, кожен із них дозволяє надати виробу важливі для споживача характеристики. В інтернет-магазині "Магдек" можна купити безпружинний ортопедичний матрац різного ступеня жорсткості. Представлено продукцію різних розмірів європейського та російського виробництва.

Вибираючи матрац, врахуйте власні вимоги і уважно вивчіть опис моделей, що сподобалися. На нашому сайті Ви також можете скористатися зручною формою підбору матраців.

Яким наповнювачам можна довіряти?

наповнювач матрацу

Щоб ортопедична конструкція прослужила довго, не спровокувала розвиток хвороб кістково-м'язового апарату і стала причиною алергічних реакцій, її наповнювач має бути екологічно нейтральним і гипоаллергенным. Якщо потрібно купити недорогий безпружинний матрац, ознайомтеся з нашими пропозиціями. У каталозі виставлено товари різної цінової категорії.

Магазин пропонує ортопедичні моделі, виготовлені на основі наступних наповнювачів:

  • Кокосова койра. Це гіпоалергенний матеріал, що має високі характеристики міцності і жорсткості. Такі матраци відмінно підходять як дітям, так і дорослим, оскільки мають визначні ортопедичні властивості. У нашому магазині ціни на жорсткі безпружинні матраци з кокосового наповнювача одні з найдоступніших, тому що ми працюємо безпосередньо з перевіреними виробниками.
  • Натуральний латекс. Він підійде особам, які не страждають на дерматити та алергію, хоча більшість виробників при виготовленні здійснюють антиалергенне просочення. Латексний матрац має м'якість, еластичність і відмінно повторює вигини тіла людини, тому не підходить для дітей. Якщо необхідно купити недорогу модель, варто звернути увагу на вироби зі штучного латексу.
  • Пінополіуретан. Це гіпоалергенний і повітропроникний матеріал, виготовлений із безпечної сировини, що забезпечує середній рівень жорсткості.

Виробництво здійснюють і з інших матеріалів, таких як меморікс, що має ефект «пам'яті» форми, струтофайбер, що має вертикально спрямовані волокна, високоеластична піна, пресована бавовна, волокна сизалю. Найкращі матраци Київ виготовляє за допомогою комбінування двох та більше наповнювачів.

Пружинний або безпружинний варіант?

пружинні та безпружинні матраци

Обидва види виробів мають свої особливості. Безпружинні моделі відрізняються відсутністю металевих деталей, гігієнічні, мають гарну аерацію. Також незаперечною перевагою є і вартість безпружинних матраців – при подібних характеристиках безпружинні моделі коштують дешевше за пружинні, хоча і серед них є моделі класу «преміум». При виборі безпружинного матраца дуже важливо звертати увагу на допустиме навантаження. зокрема, людям із вагою понад 100 кг варто звернути увагу на максимально тверді моделі або навіть на пружинні вироби.

Крім зазначених переваг, варто відзначити, що ортопеди всього світу рекомендують купувати для дітей саме безпружинні матраци, оскільки на відміну від пружинних вони забезпечують більш природне положення та підтримку тіла під час відпочинку, а отже, дозволять уникнути можливих проблем із формуванням постави.

Щоб зробити правильний вибір, необхідно врахувати особливості конкретної людини — його вік, звички сну, наявність захворювань кістково-м'язового апарату та вагу. Такий підхід допоможе вибрати найкращий виріб, який прослужить довго.

Після зіставлення всіх характеристик слід звернути увагу на вартість. Вибираючи виробника, варто пам'ятати, що вітчизняна продукція не відрізняється за якістю від європейської, хоча часто дешевша. На віртуальних полицях сайту magdek.com.ua Ви можете вибрати моделі, що сподобалися, і легко порівняти їх за допомогою кнопки «порівняти», розміщеної на сторінці кожної моделі. Наш інтернет-магазин magdek.com.ua безпружинних матраців радий запропонувати вигідні умови покупки, звертайтеся!

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 ортопедичний матрац, матрац, безпружинний матрац
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.