Як обрати гарні садові гойдалки

Як обрати гарні садові гойдалки
Фото: из открытых источников
Для того, щоб вибрати садові гойдалки, необхідно враховувати максимально допустиме навантаження вони можуть витримувати й інші параметри.

Багато людей купують заміські будинки, щоб проживати у них із максимальним комфортом. Все тому, що на території можна облаштувати відпочинкову зону чи місце для занять спортом. Незмінним атрибутом будуть і садові гойдалки, їхній асортимент досить великий, тому кожна людина зможе вибрати відповідний варіант.

Основні види

На продаж надходять кілька видів, кожен із яких має свої особливості. Щоб обрати на сайті firednepr.com найкращий варіант, потрібно брати до уваги масу моментів:

  • Підвісні крісла-гойдалки. Вони представлені у вигляді м'якого сидіння, яке прикріплене до рами. Деякі крісла-гойдалки виділяються яйцеподібною формою. Їх можна розташовувати не тільки в саду, а й у будинку.
  • Гойдалки-альтанки. Вони вирізняються складною конструкцією. Вони мають схожі риси альтанок та крісел. Вартість таких меблів висока, а габарити — великі.
  • Гойдалки-ліжка. Основне призначення — тривалий відпочинок. Вартість таких гойдалок більш доступна. У саду їх встановлюють досить часто.

Класифікація за кількістю місць

Одночасно на гойдалках можуть кататися кілька людей. Якщо це садова гойдалка, то вона може включати від 2 до 4 місць. Якщо це крісло-гойдалка, то вона призначена тільки для однієї людини. Якщо у вас часто бувають багато друзів, слід обирати гойдалки-альтанки, які вміщують близько 8 осіб, а для затишних вечорів з коханою людиною слід обирати гойдалки-ліжка, де легко можуть розташуватися дві людини.

Максимально допустиме навантаження

Для того, щоб вибрати садові гойдалки, необхідно враховувати й те, яке максимально допустиме навантаження вони можуть витримувати:

  • До 100 кг. На таких гойдалках може розташуватися кілька дітей або дорослий.
  • До 200 кг. Гойдалки чудово підійдуть для двох дорослих.
  • До 300 кг. Такі моделі вміщують трьох дорослих.

На сайті firednepr.com можна обрати варіанти, які витримують вагу до 400 кг.

Фахівці зазначають, що перевищувати максимально допустиме навантаження не варто. Все тому, що це може спровокувати швидке зношування каркасу або підвісних кріплень. Через це садові гойдалки досить швидко вийдуть з ладу.

Як обрати гарні садові гойдалки

Які матеріали використовують для виготовлення?

Для підготовки каркаса можуть бути використані такі матеріали, як сталь та алюміній. Якщо садові гойдалки складаються зі сталевого каркаса, то обов'язково потрібно додатково підготувати матрац або підкладку. Інакше, у спеку чи сильний мороз виникатиме дискомфорт. Нерідко для створення каркаса використовують деревину. Ця сировина відрізняється не лише екологічністю, а й привабливим виглядом. Для дачної ділянки дерев'яні гойдалки відмінно підійдуть. Щоб вибрати садові гойдалки, слід брати до уваги безліч аспектів. При необхідності, можна звернутися до представників firednepr.com й отримати консультацію.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.5 из 5 // 2 гойдалка, садові гойдалки, сад
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.