Як обрати обладнання для пластичної хірургії

Як обрати обладнання для пластичної хірургії
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
При використанні сучасної апаратури та витратних матеріалів для пластичної хірургії розріз виходить акуратним, без ушкодження нервів та судин.

Сьогодні немає такої проблеми із зовнішністю, яку не можна було б вирішити, звернувшись до фахівця. Нове покоління обладнання для пластичної хірургії підтримує прагнення до краси, пропонуючи пластичним хірургам унікальні можливості для усунення видимих недоліків та деформацій обличчя та тіла.

Що потрібно знати про сучасне обладнання для пластики

Зважившись на пластичну операцію, пацієнт сподівається на швидкий видимий результат, що відповідає очікуванням, безболісний післяопераційний період, а також відсутність ускладнень. Все це реально, якщо вибрати компетентного фахівця, який працює в клініці із сучасною хірургічною та реабілітаційною апаратурою.

Особливості хірургічного обладнання для пластики

Результат втручання залежить, перш за все, від того, яке саме застосовуватиметься хірургічне обладнання:

  1. Проводити втручання акуратно, без травмування прилеглих тканин дозволяють карбонові (СО2) лазери — це оптимальний інструмент для пластичних операцій, що дозволяє виконувати акуратні надрізи та діяти у сухому операційному полі. Добре зарекомендували себе лазерні випромінювачі, які працюють у імпульсному режимі.
  2. Також дуже ефективними є високочастотні радіохвильові скальпелі (RF), що діють на частоті 3,8–4,0 мгГц, безконтактно розрізаючи м'які тканини з ефектом коагуляції та швидкого загоєння.
  3. До нового обладнання для малоінвазивної хірургії відноситься також водоструминний дисектор, що використовує енергію стерильного фізрозчину для безкровного розтину тканин.

Переваги використання

При використанні сучасної апаратури та витратних матеріалів для пластичної хірургії розріз виходить акуратним, без ушкодження нервів та судин. Застосування шовних матеріалів, що стало нормою, сприяє тому, що загоєння швів відбувається в 3-4 рази швидше, рідше трапляються ускладнення.

Статистика виконаних операцій та відгуки пацієнтів говорять про те, що в естетичній хірургії жертв стає менше, а краси — більше. Залишається тільки порадіти за галузь і фахівців, які вміють виконувати найхимерніші бажання своїх пацієнтів.

Як обрати обладнання для пластичної хірургії

Що ще варто придбати

Необхідні у клініці також:

  • багатофункціональний хірургічний стіл, що дозволяє хірургу легко змінювати розташування пацієнта під час наркозного сну, а пацієнту забезпечує обігрів та комфортний стан у післяопераційний період; 
  • пересувні монітори дозволяють щомиті відстежувати стан пацієнтів після операції.

Можуть знадобитися й апарати для наркозу, генератори та коагулятори які ви можете придбати на сайті providmedical.com.ua, отримуючи найкращі умови для співпраці.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.8 из 5 // 11 косметологія, обладнання, пластична хірургія
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.