Як відбувається донорство яйцеклітин та хто може стати донором?

Як відбувається донорство яйцеклітин та хто може стати донором?
Фото: из открытых источников
Найкращим варіантом завагітніти для деяких жінок є використання донорських яйцеклітин.
Багато жінок мріє про те, щоб стати люблячою мамою, але, нажаль, не всі мають таку можливість. Намагаючись все ж таки виконати свою мрію природним шляхом, майбутнім батькам доводиться пройти багато чого. Усі методи та способи лікування безпліддя призводять до того, що більшість жінок та чоловіків готові випробувати для результату все, що пропонують сучасні лікарі. Йдеться не лише про лікування медичними препаратами, а й можливість навіть використовувати донорський біоматеріал. Найкращим варіантом завагітніти для деяких жінок є використання донорських яйцеклітин.                   

Що являє собою процес донорства яйцеклітин

Та досить часто жінки просто не розуміє, що таке донорство яйцеклітини https://donorslife.com/donacija-jajceklityn/? Хто є донором? Як відбувається процес забору біоматеріалу?

Донорство яйцеклітин – процес, який відбувається за добровільним бажанням жінки. Для того, щоб стати донором, жінка підписує відповідну згоду, в результаті якої забраний у неї матеріал буде надано іншим особам для того, щоб ефективно лікувати безпліддя.

Хто може стати донором

До жінок, які хочуть надати свій матеріал для лікування, висуваються серйозні вимоги:
  • Жінка має бути зростом не менше 158 см, вагою до 80 кг. Також їй має бути не більше 29 років і не менше 18 років.
  • Обов'язково донор повинен мати чудове психічне здоров'я.
  • Донором може бути тільки жінка, яка має власних дітей, мінімум одного.
  • Не має бути виявлено жодних генетичних захворювань.
  • Донором не може бути жінка, яка курить, вживає наркотики та алкоголь.
Також жінка не повинна мати жодних протипоказань до донорства.
Як відбувається донорство яйцеклітин та хто може стати донором?

Як стати донором

Першочергово жінка повинна розуміти всю відповідальність цього заходу. Спочатку вона повинна обов'язково записатися на прийом до лікаря, який проводить повний огляд та аналізує всі лабораторні дослідження. Далі відбувається медичне обстеження і навіть стимуляція. Проводиться первинний прийом, а далі ультразвукова діагностика, забезпечується консультація генетика та здаються певні аналізи.

Тільки після ретельного вивчення всіх документів лікар затверджує та дає оцінку тому, чи може жінка стати донором. Для донорів усі аналізи та обстеження відбувається безкоштовно. Далі проводиться ефективна стимуляція та відбувається забір ооцитів. Після цього забезпечується грошова винагорода.

Особливість донорства полягає в тому, що жінка може стати постачальником яйцеклітин лише 8 разів, не більше. Причому період між процесом донорства має становити щонайменше 3 місяців. Пов'язано це з тим, що жінка в період забору ооцитів проходить процедуру гормональної стимуляції і необхідно дати організму час для того, щоб цикл відновився. Тільки після цього є можливість повторно виробляти процес стимуляції, а отже, і проводити процедуру забору біоматеріалу. Знову ж таки, щоразу необхідно проводити процес аналізу здоров'я.

Зважаючи на все це, жінки, які будуть користуватися донорськими яйцеклітинами, можуть бути впевнені, що отримують кращий матеріал.
Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 донорство яйцеклітини
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.