Коляска-трансформер: що варто знати

Коляска-трансформер: що варто знати
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
У статті поговоримо про особливості та переваги трансформерів, щоб допомогти батькам купити дитячу коляску, не витрачаючи багато коштів і нервів.

Очікування народження дитини — радісний та хвилюючий період, сповнений емоцій. Проте молодим батькам варто заздалегідь потурбуватися про вибір необхідних речей для малюка. Насамперед йдеться про візочок, необхідний уже з перших днів життя маленької людини.

Вибір сучасних візочків вражає: прогулянкові, люльки, літні, зимові, створені для ідеальних міських тротуарів та «всюдиходи» для умов бездоріжжя. Враховуючи, що дитині потрібно як мінімум два візки — люлька та для прогулянок, то йдеться про досить вагомі витрати. Додатково потрібно подбати й про місце зберігання транспортних засобів, а в умовах квартири з цим часто виникають проблеми.

Саме тому надзвичайно популярними є коляски-трансформери 3 в 1. За умови, якщо батьки зроблять вибір зважено, такого дитячого транспорту цілком вистачить від народження до 2 років. Тобто на весь період зростання малюка, поки він не доросте до самостійного пересування. У цій статті поговоримо про основні особливості та переваги трансформерів, щоб допомогти батькам купити дитячу коляску, не витрачаючи багато коштів і нервів.

дитяча коляска

Особливості та переваги

Універсальна коляска легко трансформується в люльку або прогулянкову модель. Для цього достатньо підняти або зняти захисний бампер і підняти спинку. Крім того, багато моделей мають люльки переносного типу, що значно полегшує життя батьків, коли їхні діти ще зовсім маленькі.

Особливості:

  • механізм регулювання нахилу спинки: на прогулянці дитина із задоволенням сидить у візочку та розглядає навколишній світ, а якщо раптом засне в процесі, то достатньо просто змінити положення спинки;
  • економія корисної площі житла — один трансформер замінює декілька транспортних засобів;
  • компактність у складеному вигляді, що полегшує зберігання та транспортування.

Серед недоліків таких моделей варто відзначити досить велику вагу, що особливо важливо в разі необхідності постійно переносити їх у руках.

Головні параметри вибору

коляска-трансформер

Вибирати дитячий візок варто не тільки за ціною та дизайном, але й з урахуванням власних потреб. Так батьківство буде приємним і радісним.

  • Тип коліс та ширина колісної рами. Гумові колеса роблять хід більш м'яким і плавним, це особливо важливо під час прогулянок бездоріжжям. А ширину основи варто враховувати за необхідності перевозити коляску в ліфті.
  • Режими. Наявність режиму провітрювання та можливість зміни сезонів.
  • Вага. За необхідності підіймати візочок до квартири, краще вибрати модель з алюмінієвим каркасом. В іншому випадку можна віддати перевагу сталевому сплаву, що є більш витривалим.
  • Регулювання. Особливості механізму регулювання — всі потрібні дії мама має робити сама, без особливих зусиль.

Додатково слід звернути увагу на тип гальм. Від цього дуже залежить безпека малюка.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 6 коляска, дитяча коляска, Коляска-трансформер
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.