Нічні лінзи для вирішення проблем із зором у дитини у Києві

Нічні лінзи для вирішення проблем із зором у дитини у Києві
Ілюстрація / Світлина: Ексімер
Спеціалісти офтальмологічного центра «Ексімер» у Києві одними з перших почали застосовувати нічні лінзи, тому мають багаторічний досвід.

Виправити проблеми з рогівкою можна не лише хірургічним шляхом. Саме для тих, у кого є протипоказання до лазерної терапії, були винайдені ОК-лінзи для нічного застосування.

офтальмологічний центр ЕксімерВже майже двадцять років на території України дозволені для використання новітні ОК-лінзи, розроблені в Америці. Спеціалісти офтальмологічного центра “Ексімер” у Києві одними з перших почали їх застосовувати, тому мають багаторічний досвід.

Якщо у вашої дитини короткозорість та астигматизм, зверніться до кваліфікованого офтальмолога. Він проведе діагностику та підбере нічні лінзи для дітей, а також навчить їх правильно використовувати та надасть супутні поради.

Такий метод корекції називають ортокератологією. Він може повністю зупинити прогресування міопії та тимчасово змінити форму рогівки. Завдяки цьому дитина цілий день може не використовувати окуляри чи звичайні лінзи.

Принцип дії дитячих нічних лінз у Києві

Такі жорсткі лінзи мають досить простий принцип дії. Головний секрет криється в їх формі — плоска верхівка та опуклі боки. За 7-8 годин сну в нічних лінзах рогівка повністю вирівнюється, і на ранок дитина вже чітко бачить.

Через 17 годин позитивний ефект проходить, тому до ортокератології потрібно звертатися щоденно.

Зауважимо, що зафіксована користь від першої ночі, проведеної в нічних лінзах, складає до 75%. Але вже через 7-10 ночей дитина бачитиме на 100%.

Зміна кривизни рогівки — це можливість дитини жити повноцінним життям: займатися будь-яким видом спорту, назавжди забути про незручні окуляри та денні лінзи. 

Оскільки ОКЛ можна використовувати з косметикою по догляду чи навіть декоративною, цей варіант також найкращий для дівчат підлітків.

офтальмологічний центр Ексімер

Звичайно, можна використовувати денні лінзи, але зауважимо, що вони у три рази небезпечніші за нічні. Крім того, ОКЛ виготовляються у такий спосіб, що дозволяє їм стати повністю киснепроникними, на відміну за денний варіант.

За яких обставин треба носити нічні лінзи у Києві

Ортокератологія підійде дітям з:

  • короткозорістю від -0,5 до -6 діоптрій;
  • астигматизмом до -1,75 діоптрій;
  • алергічними проявами на очах;
  • бажанням займатися активними видами спорту.

офтальмологічний центр Ексімер

Більшість дорослих перед проведенням лазерної корекції зору обирають ОК-терапію, оскільки ці два методи мають схожий ефект.

Нічні лінзи не підходять дітям з інфекційними очними хворобами та запальними процесами.

Щоб результат вас задовольнив, обов'язково треба дотримуватися рекомендацій лікаря та звертатися до нього за першої незручності або проблеми.

Клініка Ексімер має всі відповідні ліцензії https://eximer.ua/uk/pro-kliniku/licenzii-i-sertifikati/.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 1 нічні лінзи для дітей, нічні лінзи, діти, зір, лінзи
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.