Онкологічна клініка «Інновація»: лікування з турботою про пацієнтів

Онкологічна клініка «Інновація»: лікування з турботою про пацієнтів
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
«Інновація» пропонує пацієнтам послуги європейського рівня та працює з усіма видами онкологічних захворювань.

Сьогодні онкологічне захворювання – це не вирок, адже вони успішно лікуються. Онкологічна клініка «Інновація» пропонує пацієнтам послуги європейського рівня та працює з усіма видами онкологічних захворювань.

Які види онкології лікують у клініці «Інновація»

Основних напрямів лікування у медичній установі кілька:

  • онкогінекологія. Лікарі, які працюють у цьому напрямку. прагнуть або виключити гінекологічні види раку, або виявити їх на якомога більш ранніх стадіях. Усі питання, пов'язані з жіночим здоров'ям, вирішуються саме у цьому відділенні;
  • захворювання молочної залози. У клініці використовується широкий спектр методів ранньої діагностики, на всіх етапах лікування задіяні ефективні реабілітаційні програми, використовуються технології, які є унікальними для України;
  • онкогематологія. У цьому відділенні ефективно та успішно лікується широкий спектр ракових захворювань крові, таких як лімфо- та мієлолейкози, лімфоми.

Також для пацієнтів з онкологічними захворюваннями у клініці використовуються й хірургічні методи лікування. Відділення хірургії використовує лише сучасні методи анестезії та інтенсивної терапії. При цьому хірурги прагнуть завжди зберегти орган у тій мірі, як це можливо. Зокрема, завдяки цьому пацієнт перебуває в умовах післяопераційного стаціонару менше та відновлюється швидше.

Онкологічна клініка «Інновація»: лікування з турботою про пацієнтів

Які переваги має лікування в «Інновації»

Київський центр лікування онкозахворювань працює вже понад п'ятнадцять років і за цей час заслужив на довіру хворих. Фахівці, які присвятили себе боротьбі з раком, постійно проходять акредитацію, а в лікувальну практику впроваджуються нові технології, що дозволяють досягати найкращого результату.

«Інновація» пропонує доступні ціни на променеву терапію та лікування мамологічних захворювань відповідно до міжнародних протоколів. Кожен хворий може розраховувати на індивідуальний підхід, завдяки якому лікування буде максимально результативним.

Завдяки правильно підібраній терапії та органозберігаючій операції, відсоток пацієнтів, які йдуть у глибоку ремісію, дуже високий.

Завдяки високому професіоналізму як лікарів, так і молодшого медичного персоналу хворі отримують максимум шансів. При цьому лікування відбувається у комфортній обстановці. Пацієнт може цілком впевнений у тому, що для його одужання буде зроблено все можливе і навіть більше. У клініці сконцентровані справді інноваційні технології лікування раку, так що вона повністю виправдовує свою назву.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 лікування раку, онкологія
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.