Паркетна дошка — класична елегантність та природна краса для вашого будинку

Паркетна дошка — класична елегантність та природна краса для вашого будинку
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Традиційний дизайн з паркетною дошкою додає навіть звичайному інтер’єру класичного та одночасно сучасного вигляду.

Паркетна дошка для дерев'яної підлоги виготовляється з м'яких порід дерева. Сучасні паркетні покриття виготовляють у вигляді 3-шарових дощок. Для верхнього шару, використовують дерево з волокнами, які утворюють естетичну патину. Красивий, вишуканий паркет створює складні геометричні візерунки та робить інтер'єр елегантним.

Від класики до сучасності: паркетна дошка як вишуканий елемент декору. Чому вона й досі популярна

Відтоді, як Король Людовик XIV замінив мармурову підлогу Версальського палацу на «паркет де Версаль», — він є символом розкоші. Паркетна дошка, ціна якої залежить від виробника та породи дерева, майже не змінила зовнішнього вигляду з тих часів. Вишуканий малюнок волокон та благородні відтінки вписуються в будь-який інтер'єр. Лофт, еклектика чи класичний стиль — паркетна дошка буде доречною скрізь.

паркетна дошка в інтер'єрі

Секрети та переваги: які характеристики впливають на якість паркетної дошки

Традиційний дизайн паркету додає навіть звичайному інтер’єру класичного та одночасно сучасного вигляду. Але паркет різниться за кольором та дизайном.

Що врахувати, перш ніж купити паркетну дошку, щоб зробити ремонт:

  1. Тип деревини. Дуб має міцну текстуру та буде слугувати роками. Ясен відрізняється вишуканістю малюнка. Не менш привабливо виглядають венге та зебрано.
  2. Покриття. Лак створює міцний, щільний захист. Він може бути глянцевим, матовим або напівматовим. Вибирайте той, що підкреслює текстуру та підходить під ваш смак. Олія глибоко діє на деревину, але потребує регулярного догляду.
  3. Метод укладання. Він залежить від уподобань. Спеціалісти Pro Floor володіють досвідом та необхідними навичками. Це дозволяє укладати паркет англійським, французьким стилем або прямо чи по діагоналі.

Паркетна дошка, купити яку можна на сайті інтернет-магазину Pro Floor, має високу міцність, що робить її придатною для різних приміщень, включаючи передпокої.

Кожна паркетна планка довговічна, витримує високі навантаження, зберігаючи при цьому незмінну привабливість.

Текстури та відтінки: рішення для різних інтер'єрів

паркетна дошка

Паркетна дошка (Київ) з гладкою текстурою, підійде для світлих, просторих приміщень. У класичному інтер'єрі краще виглядає паркет темних відтінків з багатою текстурою деревини. Якщо вам потрібен універсальний варіант, зупиніться на натуральних нейтральних відтінках з легкою текстурою.

Нейтральні відтінки типу світлий дуб або горіх — універсальні. Вони не відвертають увагу та слугують чудовим фоном для меблів, декору.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 5 Підлога, паркетна дошка
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.