Популярність і надійність камінів та печей бренда «KAWMET»

Популярність і надійність камінів та печей бренда «KAWMET»
© KAWMET
Компанія «Дім Тепла» має широкий асортимент опалювальних приладів для будинку від відомих світових виробників, зокрема й польского бренду «KAWMET».

Печі-каміни KAWMET — це сучасний альтернативний спосіб опалення для будинку. Їх можна використовувати в будь-яких приміщеннях із можливістю виведення димоходу, більше жодних особливих умов для монтажу не потрібно. Прилади компактні, займають небагато місця, мають стильний вигляд в інтер’єрі. А завдяки великому панорамному оглядовому склу можна милуватися дивовижними танцями полум’я та слухати тихеньке потріскування дров. Біля такої печі-каміна гарно проводити затишні вечори з друзями та сім’єю, насолоджуючись магією вогню.

Особливості печей-камінів KAWMET

Камінна топка KAWMET

Печі-каміни KAWMET виготовляють у Польщі. Це відомий виробник, який виготовляє камінні топки з чавуну. На виробництві використовують лише високоякісні безпечні матеріали. Кожен етап виготовлення контролюється та перевіряється, що дає змогу отримати в результаті товар із гідними технічними характеристиками.

Камінні топки KAWMET розтоплюють натуральними дровами. Завдяки постійній циркуляції тепла прилади швидко нагрівають повітря в будинку та забезпечують комфортну температуру на довгий час.

Особливістю печей-камінів є швидкість і простота встановлення. Їх можна використовувати на дачах і в заміських будинках, у яких немає газу й електрики. Вони не потребують спеціального фундаменту чи вентиляційних ґрат.

Переваги печей-камінів

піч KAWMETКомпанія «Дім Тепла» має широкий асортимент опалювальних приладів для будинку від відомих світових виробників. У каталозі є також камінні топки KAWMET, за допомогою яких можна швидко забезпечити приміщення теплом.

Варіанти дизайну можна знайти на будь-який смак: від лаконічного хайтеку до вишуканого ретро.

Печі-каміни KAWMET мають багато переваг, зокрема:

  • Енергоефективність — довго тримають тепло, навіть якщо всі дрова вже згоріли.
  • Екологічність — у процесі експлуатації використовують природні матеріали. У результаті в атмосферу не потрапляють шкідливі викиди.
  • Компактність — не захаращують приміщення, не потребують багато місця для монтажу.
  • Безпечність — повністю відповідають правилам пожежної безпеки.
  • Надійність — можуть служити багато десятиліть, адже такі опалювальні прилади стійкі до агресивних факторів довкілля та високих температур і легко витримують інтенсивну експлуатацію.
  • Естетичність — печі-каміни мають гарний вигляд в інтер’єрі та додають приміщенню затишку. Вогнетривке скло дає змогу з комфортом спостерігати за вогнем.

Печі-каміни KAWMET мають гарантію від виробника й відповідають європейським стандартам якості. Водночас вони поєднують демократичну ціну та стильний дизайн. Завдяки таким печам-камінам у вашому домі завжди буде тепло та комфортно.

 

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 печі, опалення, топки, каміни, KAWMET
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.