Якою буває електрична тепла підлога від Nexans

Якою буває електрична тепла підлога від Nexans
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
У статті розглянемо на які види поділяється тепла підлога Nexans, якими перевагами та недоліками володіє кожна з таких систем.

Сьогодні існує багато європейських брендів, які займаються виготовленням електричної теплої підлоги. Одним із найбільш популярних є компанія Nexans. Її продукція відрізняється між собою за потужністю, площею нагрівання приміщення, принципом встановлення, використання тощо.

Давайте детальніше розберемо, на які види поділяється тепла підлога Nexans, якими особливостями, перевагами та недоліками володіє кожна з таких систем.

Нагрівальні кабелі від Nexans

електрична тепла підлога від Nexans

Кабель від норвезького виробника виготовляється за сучасною технологією. Система може бути одножильною та двожильною. Найбільш простими у встановленні вважаються двожильні елементи. Оскільки до терморегулятора достатньо буде під'єднати лише один кінець кабелю. На іншому розташовується мікро муфта, яка герметично закриває систему, запобігаючи її пошкодженню.

Щодо одножильних — їхнє розташування треба планувати таким чином, аби в кінцевому результаті до терморегулятора під'єднати два кінці кабелю. Така електрична тепла підлога частіше за все встановлюється у бетонну стяжку. Це означає, що вона буде повільніше прогрівати підлогове покриття. Але й тут є перевага — навіть після вимкнення поверхня охолоджуватиметься повільніше, оскільки кабель нагріває у тому числі піщано-цементну стяжку.

Сучасні та потужні нагрівальні мати Nexans

Норвезький бренд виготовляє у тому числі й нагрівальні мати. Вони відрізняються більшою простотою у встановленні, якщо порівнювати їх з кабелями для облаштування теплої підлоги.

Примітним є те, що компанія випускає нагрівальний мат лише у поєднанні з двожильним кабелем. Що робить систему ще простішою в монтажі.

електрична тепла підлога від Nexans

Встановлюються такі елементи безпосередньо під підлогове покриття. Тож зверху на них не потрібно вкладати шар бетонну стяжку. Серед основних переваг нагрівального мату від Нексанс:

  1. Компактні габарити. Нагрівальні мати доволі тонкі. А отже, не забирають висоту підлоги та підходять у тому числі для низьких кімнат.
  2. Універсальність. Такі системи можна встановлювати у будь-яких приміщеннях будинку або квартири: вітальні, спальні, коридорі, кухні чи навіть на балконі.
  3. Швидке нагрівання. Оскільки мат розташовується безпосередньо під плиткою або ламінатом, він здатен вже за 20-30 хвилин нагріти поверхню.
  4. Просте встановлення, яке можна здійснити власноруч. Завдяки тому, що на сітку вже нанесена основа з клею.
  5. Безмуфтове з'єднання елементів, яке робить теплу підлогу більш безпечною та стійкою до вологи й механічного впливу

Електрична тепла підлога Нексанс — це надійні та зносостійкі системи. Перш за все завдяки безмуфтовому з'єднанню. Воно дозволяє максимально ізолювати нагрівальні елементи, гарантуючи герметичність, а відтак — і зносостійкість та довговічність.

У разі правильного вибору та використання теплої підлоги вона здатна прослужити понад 50 років. А на перші 20 років виробник дає гарантію на усі види товарів.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.8 из 5 // 6 опалення, Nexans, тепла підлога, електрична тепла підлога
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.