Tom Ford — розкіш і преміальність без компромісів

Tom Ford — розкіш і преміальність без компромісів
© Tom Ford
Унікальне бачення сучасної розкішної моди в колекціях Tom Ford від зіркового дизайнера. Оригінальні речі бренду у каталозі інтернет-магазину DOMINO.

Елітний американський бренд Tom Ford заснований Томом Фордом — дизайнером, відомим за гламурними колекціями для Gucci та Yves Saint Laurent. Його називають законодавцем розкішного та преміального стилю нового тисячоліття. Будинок моди випускає колекції жіночого та чоловічого одягу, аксесуари та парфумерію.

Вечірня рожева сукня Tom Ford

Цікаве з історії бренду Tom Ford

Бренд Tom Ford з’явився у 2004 році та назавжди увійшов до історії модної індустрії. Однак це не перша спроба створення власної марки. Раніше Том Форд займався пошиттям преміальних чоловічих сорочок паралельно з роботою в Yves Saint Laurent, однак вирішив закрити цей проєкт, адже відчував, що йому бракує досвіду. Tom Ford же став брендом, де перфекціонізм дизайнера відчувається в найменшій деталі. Зараз будинок моди налічує понад 100 бутиків у різних країнах світу.

Жіноча лінія Tom Ford продемонструвала магію, що захоплювала ще в колекціях Форда для Gucci та Yves Saint Laurent. Однак дизайнер розширив та удосконалив її, додавши власне бачення розкішної моди нового тисячоліття. Чоловічі колекції демонструють високий рівень елегантності, тому не дивно, що костюми Tom Ford можна побачити, зокрема, у фільмах про Джеймса Бонда, де у головній ролі виступив Деніел Крейг.

Асортимент бренду Tom Ford

Лінійки одягу Tom Ford вдало поєднують елегантний і сексуальний стиль, балансують між стриманою чуттєвістю та провокацією, що відображає смаки самого дизайнера. Він обирає розкішні матеріали, слідкує за бездоганністю крою, пропрацьовує найменші лінії та створює інтригуючі силуети.

До зіркового фан-клубу бренду входять Джонні Депп, Бейонсе, Бред Пітт, Мішель Обама, Рита Вілсон, Вілл Сміт, Крістіан Серратос, Ембер Валетта, Ріанна, Марго Роббі, Емі Адамс та багато інших знаменитостей.

Жіночий костюм від бренду Tom Ford

В асортименті бренду знайдеться все для жіночого та чоловічого гардероба:

  • жіночий одяг (сукні, костюми, жакети, комбінезони, блузи, спідниці, топи тощо);
  • чоловічий одяг (сорочки, штани, костюми, светри, шорти, футболки тощо);
  • взуття (кросівки, черевики, туфлі, сандалі, чоботи);
  • спідня білизна та одяг для спорту;
  • аксесуари (ремені, окуляри);
  • прикраси.

Дизайнерські окуляри Tom Ford

Справжнім хітом стали й парфумерні лінійки Tom Ford. Зірковий дизайнер особисто брав участь у створенні ароматів, щоб вони на 100%збігалися з його баченням стилю та довершених модних образів.

Багато парфумів унісекс, що тільки підвищує попит серед чоловіків і жінок. Більшість позицій уже встигли стати класикою.

У каталозі інтернет-магазину DOMINO представлені оригінальні речі Tom Ford, якими можна доповнити гардероб або створити повноцінний look від культового дизайнера.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.9 из 5 // 8 Одяг, Tom Ford, гардероб
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.