Топ-7 платіжних систем світу: яку з них обрати та в чому їх переваги

Топ-7 платіжних систем світу: яку з них обрати та в чому їх переваги
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Сьогодні існує декілька найбільш популярних платіжних систем у світі.

У світі є десятки платіжних систем. Вони бувають державними та приватними за типом власника, локальними та міжнародними по території дії. Є кілька основних міжнародних систем, які мають свої переваги та недоліки, про які можна дізнатися на сайті rates.fm у зручний час.

Топові системи для платежів: яку вибрати

Кожен робить вибір на користь того рішення, яке підходить йому якнайкраще. Але важливо знати, що пропонується:

  1. Віза (Visa) — поширена у більш ніж 200 країнах світу, при цьому відкрити картку дуже просто. Це можна зробити у відділенні будь-якого банку-партнера. Платіжна система дозволяє швидко та надійно розплачуватись в інтернеті, передавати гроші за номером телефону та в принципі відрізняється широким функціоналом. Основним недоліком вважається подвійна конвертація;
  2. Майстер Кард (MasterCard) — це друга за популярністю платіжна система. Вона також вирізняється широким функціоналом. Серед найбільш затребуваних функцій варто відзначити Masterpass, який суттєво прискорює покупки, а також можливість знімати готівку в магазині Недоліки — неможливість додавати карти до основного рахунку та подвійна конвертація;
  3. PayPal — дозволяє проводити всі операції через електронну пошту, що дуже зручно. При цьому всі переклади всередині системи безкоштовні. Але є й ризики — інформація за особистими даними передається третій стороні. До того ж іноді доводиться платити комісію 4% за клієнта;
  4. Payeer — дозволяє без комісії здійснювати платежі до будь-яких країн. Крім того, система має власну криптовалютну платформу, що дуже зручно. І, звісно, привабливою є реферальна програма.

Топ-7 платіжних систем світу: яку з них обрати та в чому їх переваги

Міжнародні системи, яким варто користуватися

Окрім чотирьох найпоширеніших є й інші.

Skrill

Так, Skrill дозволяє вільно оперувати криптовалютою та за повної ідентифікації здійснювати перекази на суми до 25 тисяч доларів. Щоправда, система верифікації є досить довгою.

Perfect Money

Що стосується Perfect Money, вона нараховує 4% за кошти на рахунку, а також відрізняється великим вибором варіантів поповнення рахунку. Але є й недоліки — це висока комісія для тих, хто не пройшов верифікацію, та відсутність відповідного софту.

UnionPay

Зрештою, не можна не згадати UnionPay, яка орієнтована на східну Азію. Вона дозволяє вільно переказувати гроші від людини до людини, є зручною та безпечною. Але в Україні у неї офіційного представництва немає, це суттєва вада. Основною валютою цієї системи є китайський юань.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.8 из 5 // 6 платежні системи, Гроші
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.