Вимоги до вибору одягу для новонароджених

Вимоги до вибору одягу для новонароджених
Фото: из открытых источников
Підбираючи товари для новонародженого, потрібно бути особливо вимогливими, адже діти у цьому віці дуже вразливі.

Кожен з батьків знає, що для дитини потрібно підібрати зручний та якісний одяг. При цьому, підбираючи товари для новонародженого, потрібно бути особливо вимогливими, адже діти у цьому віці дуже вразливі. Головним фактором вважається натуральний матеріал, який не викличе алергії і малюку зручно буде носити предмети гардеробу.

Головні фактори при виборі

Насамперед, якщо батьки вибирають у крамниці https://www.rechi-dlya-malechi.com.ua/ комбінезон для малюка, то у нього мають бути рукави з манжетом відворотом. Це дозволяє закривати ручки, поки дитина спить, щоб захистити її від подряпин та інших наслідків. Обов’язково треба враховувати, що дитина досить рухлива в перші дні та її рухи різкі. Щоб уникнути проблем, варто звернути увагу на рукави у боді та комбінезонів.

Вироби не повинні мати добавок і краще, щоб вони були вироблені з бавовни. Така тканина еластична і не сяде у процесі прання. А щоб одяг залишався якісним і не псувався, варто прати його руками за температури 30 градусів.

Якість та зручність

На сьогоднішній день є безліч тканин та фактур, проте натуральні матеріали завжди будуть у тренді. І якщо новонародженому настав час придбати одяг, то батьки повинні враховувати вимоги високих стандартів. Дитяча шкіра досить ніжна і тому синтетика часто призводить до алергічних реакцій чи неприємного подразнення. Тому дуже важливо купувати товари зі 100% бавовною, наприклад, фланель або ситець. Ці варіанти будуть найкращими для малюка і не викличуть дискомфорту при носінні.

Якщо батьки все ж таки хочуть придбати синтетику, в цьому випадку допускається махра і фліс. Подібні матеріали мають хорошу термоізоляцію. А якщо на додачу в них буде підкладка з чистої бавовни, така річ ідеально підійде для новонародженого.

Вимоги до вибору одягу для новонароджених

Щоб носити речі дитині було зручно, батькам треба враховувати такі моменти:
 

  • Моделі повинні бути комфортними та вільними, не сковувати рух дитини.
  • Кофти не повинні розходитися на спинці або грудях малюка, а також сповзати.
  • Не варто брати одяг із тугими гумками в області ніг та ручок.
  • Отвір для шиї має бути вільним.
  • Всі кнопки мають бути якісними, без гострих країв, і міцно триматися.
  • На спинці не повинно бути застібки.

Щоб грамотно підібрати продукцію для дітей, варто враховувати фактори, зазначені вище. Дотримуючись вимог вибору товарів для новонароджених, тато з мамою зможуть придбати якісний одяг та захистити дитину з перших днів.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 6 дитячий одяг, одяг для новонароджених, діти
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.