Як обрати вишиванку для немовлят

Як обрати вишиванку для немовлят
Фото: из открытых источников
Оскільки немовлята швидко ростуть, важливо вибрати вишиванку, яка не буде обмежувати рухи й дозволить шкірі дихати.

Вишиванка є одним з найбільш популярних українських національних символів, тому багато батьків стараються її купити своїм дітям. Крім того, вона виглядає стильно та мило, може бути достатньо зручною навіть для новороджених. Але перед тим, як буде придбана вишиванка для немовлят, потрібно її правильно обрати.

Кілька важливих критеріїв, які допоможуть зробити правильний вибір

Щоб одяг для немовлят був не тільки гарним, але і зручним, варто звернути увагу на декілька моментів.

Розмір

Оскільки немовлята швидко ростуть, важливо вибрати вишиванку, яка не буде обмежувати рухи й дозволить шкірі дихати. Варто обрати трохи більший розмір, щоб дитина могла вільно рухатися і відчувати себе затишно. Але не завеликий, щоб одяг не завдав шкоди чи дискомфорту.

Матеріал виготовлення

Варто обирати вишиванку з натуральних матеріалів, таких як:

  • бавовна;
  • льон.

Це дозволить шкірі дитини дихати й запобігає появі алергічних реакцій.  Для маленьких немовлят можна вибрати модель без рукавів, щоб забезпечити більшу свободу рухів. Зверніть увагу на сезон і погодні умови, щоб обрати відповідну модель вишиванки.

Дизайн й вишивка

Вишиванки мають різноманітний дизайн і вишивку, тому оберіть той, який вам найбільше подобається. Одяг може мати різні візерунки, кольори та символи, які мають своє особливе значення. Зверніть увагу на деталі й виберіть вишиванку з найякіснішою вишивкою. Колір має бути ніжним та природним, наприклад, блакитним, рожевим, жовтим або світло-зеленим. А ось яскравих кольорів варто уникати, адже вони можуть викликати негативну реакцію.

Як обрати вишиванку для немовлят

Привід

Звичайно, найкращий привід купити вишиванку — виписка з пологового будинку. Оскільки немовля буде в центрі уваги, варто одягнути його ошатно та гарно. Сьогодні можна обрати як гарний варіант для маленької україночки, так і для маленького пана. Також можна замовити такий одяг для обряду хрещення, адже вишиванка несе в собі не тільки практичну, а й культурну складову. Ще один гарний привід — святкування першого Дня народження.

Обираючи одяг з вишивкою, надавайте перевагу продукції відомих брендів, які гарантують якість своїх товарів. Краще купувати одяг через перевірені онлайн-магазини, де завжди великий вибір варіантів. Можна купити як боді, так і набір із кофти, штанів, шапочки.

При необхідності, можна звернутися за консультацією до спеціалістів, які дадуть відповіді на ваші запитання та допоможуть зробити правильний вибір.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 2 діти, вишиванка, Одяг
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.