Чому брендовані футболки важливі для просування бізнесу

Чому брендовані футболки важливі для просування бізнесу
Фото: из открытых источников
Брендовані футболки — чудовий спосіб розказати про бренд.

Сьогодні існує безліч способів, за допомогою яких можна привернути увагу до певної продукції чи послуги. Серед загальної кількості виділяється друк на футболках. Щоб створити якісні брендовані футболки, не потрібно витрачати багато часу та коштів. Але результат потішить багатьох. Головне звертатися до спеціалістів, які добре знають свою справу та зроблять якісну продукцію з логотипом.

Чому слід використовувати корпоративні футболки для просування бренду

Таке стрімке підвищення популярності цього варіанта зумовлено кількома ключовими причинами:

  1. Універсальність. Складно відшукати людину, яка б не хотіла прийняти як подарунок футболку. Цей предмет одягу із нанесеним логотипом привертає увагу. Саме тому інформацію про компанію одержує значно більше потенційних клієнтів.
  2. Ненав'язливість. Якщо замовити в Asap Service брендовані футболки, можна отримати якісний рекламний продукт. Періодично надягаючи одяг, люди постійно згадують про існування компанії, про її продукцію та послуги. 
  3. Активне поширення інформації. Якісно виготовлений брендований одяг привертає увагу. Тому чисельність клієнтів, які звертатимуться до компанії, постійно зростатиме. Це позитивно вплине на прибуток. Але при цьому важливо, щоб картинка була насиченою, яскравою та привабливою. Тільки в цьому випадку вона привертатиме увагу.

Які типи друку доступні

Щоб зробити футболку більш привабливою та цікавою для потенційних клієнтів та постійних покупців, професіонали використовують різні способи друку.

Прямий цифровий друк

Даний варіант друку ідеально підходить у випадку, якщо брендуванню підлягають футболки з бавовни. За допомогою прямого цифрового друку можна наносити певні написи, малюнки, корпоративну символіку або слогани. Протягом тривалого часу такі футболки залишаються привабливими та яскравими.

Чому брендовані футболки важливі для просування бізнесу

Сублімація

Якщо потрібно наносити зображення на футболки, для пошиття яких використані синтетичні тканини, краще використовувати цю технологію друку. Серед відмінних рис цього способу друку можна відзначити кілька:

  • насиченість зображення;
  • екологічність;
  • зносостійкість;
  • можливість швидкого виконання поставленого завдання.

Нанесений у такий спосіб логотип може нормально переносити активне використання.

Шовкографія

Використовують цю технологію друку можна, якщо потрібно наносити зображення на футболки зі змішаних тканин. Шовкографія дозволяє створювати оригінальні та цікаві написи, логотипи. Отримана картинка збережеться на тривалий термін.

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
5.0 из 5 // 4 брендовані футболки, Одяг
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.