Ліжко з м'якою оббивкою: чому варто обрати м'які ліжка

Ліжко з м'якою оббивкою: чому варто обрати м'які ліжка
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Обираючи м’яке ліжко ви купуєте не тільки затишок та комфорт у ваш будинок, а ще й зручність у користуванні.

Ліжка з м'яким узголів'ям – популярний елемент меблів, який поєднує комфорт та сучасний дизайн. Головною особливістю таких ліжок є наявність м'якого узголів'я, основа якого може бути виготовлене з різних матеріалів, таких як дерево, МДФ, метал або ДСП. Узголів’я покривається м'якими шарами (синтепон або поролон), які потім обтягуються тканиною. М'які спинки часто оздоблюються декоративними елементами, такими як вишивка або ґудзики.

Основні переваги ліжка з м'якою спинкою

  1. Естетика. Двоспальне ліжко з м'якою спинкою є стильним акцентом у будь-якому інтер'єрі. Воно часто має вишуканий вигляд завдяки широкому вибору оздоблювальних матеріалів, таких як оксамит, шкіра, текстиль або велюр.
  2. Безпека. Завдяки м'яким шарам (синтепон або поролон), які використовуються для оббивки узголів'я, ризик отримати травму або випадковий удар об жорсткі частини ліжка зводиться до мінімуму.
  3. Комфорт. М'яке узголів'я ліжка створює додатковий комфорт під час читання, перегляду телевізора або роботи в ліжку. Воно забезпечує зручну підтримку спини та шиї, що сприяє релаксації.

Оббивки для м'яких ліжок відіграють ключову роль у створенні затишної атмосфери в спальні та надають меблям естетичної привабливості. Вірний вибір оббивки може надати дійсно неповторний зовнішній вигляд для ваших меблів й забезпечити довготривале користування меблями з мінімальними втратами початкового вигляду та стану матеріалу.

В нашому каталозі тканин, всі колекції мають безліч трендових відтінків, що дає можливість підібрати колір у будь-який дизайн кімнати. Особливо варто консультуватися з консультантами нашого магазину, якщо у вас є домашні тваринки. Або якщо ви плануєте купити м'яке ліжко у дитячу кімнату. В такому випадку все ж варто вибирати матеріали, які будуть більш довговічні та практичні в експлуатації. Зверніть увагу на матеріали з функцією антикіготь й водовідштовхуючі зразки.

ліжко з м'якою оббивкою

Типи матеріалів оббивки

Ось основні типи матеріалів, які використовуються для оббивки м'яких узголів'їв ліжок

  • Велюр. Приємна на дотик тканина з м’якою ворсовою поверхнею, має безліч кольорів, як яскравих, так і більш пастельних, натуральних. Додає затишок у вашу кімнату.
  • Штучна шкіра. Цей матеріал імітує натуральну шкіру, але він може коштувати більше за ціною та натомість простіший в догляді. Плюсом штучної шкіри є те, що вона водостійка. Додає сучасного вигляду вашому ліжку.
  • Жакард. Цей вид тканини ідеально підійде до класичних інтер’єрів, але завдяки палітрі кольорів, ви зможете підібрати варіант і під сучасний інтер’єр. Тканина виглядає елітно, додає вишуканості до вашого простору.

Основні переваги, щоб купити ліжко з м'яким узголів'ям

В чому ж перевага ліжок з м'якою оббивкою? По перше, це вже саме ліжко з м'якою спинкою, яке ще можна доповнити різними функціональними елементами для покращення зручності та оптимізації простору:

  1. М'яке ліжко з механізмом. Ліжко з м'якою спинкою, обладнане підйомним механізмом, стає значно функціональнішим. Такий механізм дозволяє легко підіймати матрац разом з каркасом, відкриваючи доступ до великого простору для зберігання речей під ліжком. Це ідеальний варіант для компактних спалень, де кожен сантиметр на вагу золота. Завдяки підйомній системі, ви можете зберігати постільну білизну, сезонний одяг, валізи або інші речі під ліжком, зберігаючи при цьому порядок в кімнаті.
  2. Підліжковими ящиками. Ліжка з м'якою спинкою також можна доповнити висувними підліжковими ящиками. Це ще один чудовий варіант для зберігання речей. Ящики розташовуються під каркасом ліжка і висуваються вперед або вбік, надаючи легкий доступ до речей, що зберігаються всередині. Ця функція особливо зручна для тих, хто потребує додаткових місць для зберігання, але не хоче використовувати підйомний механізм.

Також на нашому сайті Roomdepot Ви зможете обрати комбіноване ліжко, де використовується не тільки м’яка оббивка, а ще й натуральна деревина. Гарним прикладом є ліжко «Камелія» від виробника «Арбор Древ». Крім того, що Ви зможете обрати колір текстилю, так є ще опція вибору самої деревини: бук чи сосна.

м'яке ліжко

Що врахувати перед покупкою ліжка з м'яким узголів'ям?

Перед покупкою важливо враховувати розмір спальні, загальний стиль меблів та якість матеріалів, а також варто звернути увагу на такі аспекти:

  • По-перше, це розмір кімнати, адже двоспальні ліжка з м'яким узголів'ям мають значний попит. Та врахуйте, що м'яке ліжко займає додатковий простір, тому потрібно переконатися, що спальня достатньо велика для встановлення такого ліжка. В нашому інтернет-магазині є ліжка, які можна виготовляти за індивідуальними розмірами, наприклад двоспальне ліжко «Лісабон» з підйомним механізмом від виробника «ЛЕВ».
  • По-друге, це стиль інтер'єру. Вибране ліжко в спальню має гармонійно поєднуватися із загальним стилем кімнати. Варто звернути увагу на текстуру та колір матеріалів.
  • По-третє, це функціональність узголів'я. Якщо ви плануєте регулярно спиратися на узголів'я, варто обрати модель з міцною та ергономічною спинкою.

Отже, обираючи м’яке ліжко ви купуєте не тільки затишок та комфорт у ваш будинок, а ще й зручність у користуванні. Ввечері ви зможете почитати книгу, спираючись на м’яке узголів’я, або подивитись улюблений фільм, все це робить ліжко універсальним.

Купити ліжко з м'яким узголів'ям разом з матрацом та отримуйте знижку до 10% при оформленні одним замовленням на сайті Roomdepot!

Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
4.8 из 5 // 4 меблі, м'яке ліжко, ліжко з м'якою оббивкою, Ліжко
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.