Як вибрати електрошокер?

Як вибрати електрошокер?
Фото: из открытых источников
Ціна електрошокерів в основному залежить від характеристик та виробника конкретної моделі.
В наш час існує безліч моделей електрошокерів, котрі відрізняються не тільки за своїм зовнішнім виглядом, але й передусім — технічними характеристиками.

Електрошокер — це невеликий за розмірами прилад, що призначений для ураження електричним розрядом злочинців, а також бродячих тварин.

Різноманітність форм, потужностей і напруги сучасних електрошокерів дозволяє вибрати модель у відповідності з потребами та критеріями кожного покупця. Електрошокери ефективно захищають від злочинців, тому сьогодні вони є актуальними для всіх, кому важлива безпека. В свою чергу доступні ціни на електрошокери дозволяють купити їх усім бажаючим.

Особливості і види електрошокерів

Деякі моделі електрошокерів додатковими оснащені спеціальними можливостями, наприклад поєднують в собі функцію електрошокера та ліхтарика, або ж навіть кийка, завдяки якому можна протистояти нападнику.

Електрошокери класифікують за декількома показниками:
  • Потужність;
  • Напруга;
  • Форма.
Такі показники як потужність і напруга, безпосередньо впливають на силу ураження, а також на період тривалості шокового стану злочинця. Сьогодні існують прилади невеликої потужності, вони досить компактні і мають демократичну ціну. Крім того існують більш потужні моделі електрошокерів, які можна застосовувати також і в якості освітлення, та моделі з високою потужністью, котрі відносять до професійних.

Форма приладу може бути різноманітною, так, наприклад, на ринку представлені класичні і стилізовані моделі. До стилізованих моделей відносять електрошокер-помаду, електрошокер-палицю, або ж електрошокер-ліхтарик. 

Необхідно акцентувати увагу на тому, що ціна електрошокерів в основному залежить від характеристик та виробника конкретної моделі.
 
Читай больше интересных советов на главной странице btblady.com
0.0 из 5 // 0 безпека, Захист, електрошокер
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.